Varva ner!

Nu har jag en sån där klump i magen och i bröstet. Det  nästan gör ont på riktigt. Jag vet inte varför, men när jag blir stressad blir jag sådan här. Så jag ska försöka varva ner lite nu. Kolla på positiva bloggar som gör mig glad, och ringa min pojkvän. Som förövrigt åkte hem för en timma sen. Det är bara 13 dagar kvar tills vi har varit tillsammans i ett år! Rätt coolt om ni frågar mig.
Usch, nu ska jag försöka fokusera på något så att stress-ångesten släpper. Någon mer än jag som får så ibland? Imorgon ska bli en bra dag! Och jag ska följa med Stefan hem och jobba lite matte i lugn och ro!

Mina ögon ser nästan gröna ut på den bilden, haha! 

Sminkhyllan


I den stora rosa lådan och i en av de små rosa har smink. Och i den tredje, bara nagellacksgrejor!

Bildbomb

Gårdagens kvällsfika:



Och imorse pressade mamma ner alla husets frukter till juice!


Granatäpple som vanligt:)

Sedan fick jag ett städryck ska ni veta! Jag har rensat garderober och dammsugit. Rensat smink och gjort iordning.

Tre stora påsar med böcker fick flytta ut till garaget! Så nu har jag fått en hylla till ridkläder i garderoben. Antagligen ska jag tvätta alla dom i veckan också!


Byxorna på övervåningen ska sys om antingen till stuprör eller till shorts!


Lilla plugghyllan. Suttit och vässat pennor till och med, visst är jag duktig?

Nu ska jag och älskling dricka te och kolla på prison break säsong 2!

Mjölk är för mesar ;)

Morsning Korsning

Nattis är vaken och klockan är tio över åtta. Guess why? Jag mår sjukt illa! Hoppas inte det är magsjuka.. Och Stefan ligger bredvid och snarkar, sötfis.

Igelkott<3

Mitt smink

Här kommer ett inlägg om vilket smink jag använder mig av!



1. Grön Concealer. Jag börjar med att ta grön concealer på de gröna små prickarna. (Som inte är så många längre!) Med en ögonskuggsborste. Fast den fungerar lika bra som concealerborste.

2. Foundation färg C2. Med kabukiborste. Denna foundation passar perfekt till min hudfärg, så jag slipper en ful rand! Och den smälter in jättebra. Om man tar lite i taget och väntar med små mellanrum så att den får smälta in ordentligt, så syns det knappt att man har foundation!

3. Rouge och vaselin - som läppglans!

4. Solpuder från oriflame. Lite på kinderna och T-zonen (näsa, panna). Sedan använder jag den för att ändra skuggor.

5. Ögonskugga, kajal och eyeliner. Jag använder dessa som en linje ovanför/på fransraden. Ögonskuggan är nog bäst skulle jag vilja säga! Jag blöter borsten och tar ögonskugga längst ut på kanten. Sedan målar jag bara på, ovanför fransarna.

Och Colossal mascara. Som förövrigt var  min favoritmascara. Nu har jag tyvärr börjat tröttna på den. Så jag får ge mig ut på mascara-jakt om ett tag!

Tikei
Typ 99% av allt smink jag använder är från tikei som ni kanske märker? Därför att detta sminket är grymt bra! Förut hade jag problem med finnar osv. Och jag fick ett startkit från tikei i julklapp. Och nu får jag inte ens hälften så många finnar som förut. Det beror på att detta sminket inte stänger in något smuts i porerna. Underbart!
Jag vet inte om det händer så för alla, men det är helt klart värt ett försök!

Och att försöka applicera test-burkarna som finns att köpa, utan en kabuki är meningslöst! Jag använde mig av gamla borstar som jag hade hemma och det blev ojämt, fult och kaos.
Så jag fick kabukin av mamma. Och den är verkligen så mjuk som alla säger! Helt underbart mjuk! Och då har jag tvättat den massor av gånger också. Kärlek till kabukin från tikei!

Ja, självklart älskar man ett smink som ger bättre hy. Och jag har fått jättemycket komplimanger nu! Folk har sagt "vad fin din hy har blivit!" och liknande saker.

Så gå in på www.tikei.se om ni vill läsa mer om sminket!



Kycklingsallad

Dagens middag blev kycklingsallad! Jag och älskling delade på en, och familjen delade på en tjockis-pizza. Duktigt av mig! Snart ska jag äta godis. HAHA

Mumsigt va?

Pluggstuga

Nu omvandlar jag mitt hus till en pluggstuga. Åh! Förresten har jag fått en idé som inte vill försvinna. Ska nog be om familje-råd så att vi kan diskutera detta på allvar. 

Snart ska jag sätta igång och plugga. Måste bara planera vad jag ska börja med först! Så gör jag allitd:). Skriver upp hur länge jag ska göra varje sak och i vilken ordning.

Jag älskar dig


Mitt guld, mitt allt.
Det bästa som finns.
<3

Modellstudio

Ja nu har jag, som suger på att "posa" och min pojkvän lekt modellstudio hos mig. Jag orkade inte heller fixa håret. Men grejen var att jag ville ha nya bilder till headern. Det gör ju inget om dom är lite "hej-kom-och-hjälp-mig".

Ser ni? Vi hängde ett rött lakan bakom dörren så att vi ska kunna ta bort bakgrunden i photoshop sen.
Och just nu mysar vi och kollar på Johan Falk.

Johan falk?

Idag har jag gått runt och tänkt på att jag nog vill kolla på Johan Falk! Får se hur det blir med saken.
Just nu är jag hos Stefan och väntar på att han ska ha duschat klart. Sedan ska vi sticka till mig. Och jag är sjukt jäkla hungrig!

ISABEL säg om glassen blev go? så jag vet om jag ska testa!

Datakunskap.

GUD så TRÅKIGT.

Ni ser min blick. Helt död. Datakunskap är enligt mig det tråkigaste ämnet vi har.

School

Nu måste jag göra mig redo för att gå (halka) ner till bussen. Det fick bli den sena bussen idag, haha. Hur som helst så har jag två labbar innan lunch. En i kemi och en i fysik. Snacka om fokus!
Jag slutar kvart i fyra, så jag gissar att jag är hemma vid fem. Då blir det kanske något inlägg innan jag sätter igång med lite pluggande! Jag ska vara duktig idag.


 Mittbena idag - min naturliga bena, tror jag.


Outfit




Min älskade myströja !
HM - outfit idag.

Fredag igen!

Nu är det snart slut på den tråkiga veckan! Så jag ska göra så att denna dagen går så snabbt som möjligt! Hittade lite kläder igår när jag var inne på forever21. Gud så mycket snyggt dom har!



Nu måste jag sminka mig, blåsa håret, packa väskan och städa rummet ifall jag hinner! Jag tar nog den tidiga bussen, så jag hinner nog blogga i skolan!
Puss

Torsdag

Är hos Stefan, därför det blir lite dålig uppdatering! Vi har precis ätit pizza, och nu ska jag sätta igång och plugga!

Egen glass!

Jag blev jättesugen på att testa att göra egen glass. Så jag googlade lite och hittade ett recept som lät supergott! 


Daimglass med marshmallows


Om du har vaniljsås och lite godis hemma slänger du snabbt ihop supergod glass. Receptet räcker till fyra portioner.

Du behöver:
2 1/2 dl Kelda vaniljsås
100 g daim
100 g marshmallows

Gör så här:
Vispa vaniljsåsen. Hacka daimen och dela marschmallowsen. Rör ner i vaniljsåsen. Häll allt i en form och täck med plastfolie. Ställ in i frysen i minst fyra timmar. Rör om ett par gånger under frysningen. Låt tina lite och stjälp sedan upp på ett fat. Ät och njuuuuut!
I stället för daim och marshmallows kan man ta krossade polkagrisar, hackad choklad, hackade nötter, hackade maränger, chokladsås, sylt och dumle och blanda lite som man vill.

Tror att jag ska testa detta till helgen! Med maränger, marshmallows, hackad choklad och dumle. Mmm!

Pancake.

Jag har inte fått gjort någonting idag! Jag är en bajskorv. Haha. Godnatt



Osminkat. Stefan t-shirt <3



Dusch?

Nu är jag trött på mjölet, haha! Tror att jag ska ta en dusch. Låter härligt va? Och sedan sätta igång med pluggandet! Har precis kollat på några avsnitt av Gossip girl. Men jag får panik eftersom att det alltid krånglar när jag streamar. Tror att jag blir så illa tvungen att köpa säsongerna.  Man kan ju inte sluta kolla när man väl har börjat!


Some of us har lite för mycket volym ibland!

Mjöl som torrschampo?

Ja nu ska ni allt få höra! Jag har läst på olika ställen om folk som använder potatismjöl istället för torrschampo. Och idag så testade jag själv. Vet ni vad? Det funkade! Det ger precis samma effekt.
Dock bör man vara blond för att det inte ska se grått och konstigt ut skulle jag tro. Men tänk vad mycket billigare om man kan använda potatismjöl istället?
Jag har problem med mitt hår som blir fett efter bara en dag. Och jag tröttnade på att duscha hela tiden. Så jag började med torrschampo för ett tag sen, problemet var bara att man är tvungen att köpa en ny flaska hur ofta som helst. Och det problemet slipper man med potatismjöl!
Potatismjöl luktar inget heller och det finns ju alltid hemma.




Prov-dagen-outfit

Godmorgon! Idag är det prov! Och jag ska sätta mig och kolla över allt snart igen.


T-shirt - HM herr
Jeans - Crocker, JC

Godnatt sweeties

Nu har jag pluggat sen klockan sex! Mitt personliga rekord. Och ändå hann jag bara med ena kapitlet. Jag ska ta så mycket jag hinner på det andra imorgon bitti. Provet får gå som det går, nu har jag gjort mitt bästa i alla fall.
Imorgon lovar jag inlägg om:
 
- Outfit

- Hur man trollar bort hicka (ett sätt som funkar 99% av gångerna)

- Vad jag använder för smink

Och kanske något mer om jag hinner! Sov gott sötnosar.

Tisdag

Idag är det tisdag. En dag kvar till det ångestliga provet. Men jag ska klara det! Jag ska bara äta något och sen sätta igång med pluggandet. Så idag blir det inte mycket till uppdate, tyvärr. Jag får blogga dubbelt upp imorgon istället!
Dagens outfit:
 


Halsduk & tröja - HM
Jeans - ?

Jag älskar hur mitt hår ser ut på bilderna! Det skulle bara varit längre. Denna gången vill jag ha långt och oslitet hår, jag ska klara det.

Ha en bra dag, och skicka några kemi-hjärnceller till mig!

Mamma snälla?

Jag har blivit kär i en väska:

Jag blir kär i saker ibland, utan förklaring. Och denna villvillvillvill vill jag ha! Synd att jag är inne i en spara-period. Och behöver en massa andra saker mycket mer..

Besides, gdn-metoden fungerade inte. Jag har inte börjat plugga än. Jag ska försöka göra det lite nu. Sen behöver jag faktiskt sova!


GDN - Metoden!

Nu ska jag köra på Gör Det Nu - metoden. Alltså läsa igenom båda kapitlerna i kemin och sedan börja svara på frågor. Jag vill inte alltid börja plugga dagen innan. Så nu börjar jag två dagar innan, haha. Vg borde inte vara omöjligt, eftersom att det ska vara ett litet prov. Nu satsar jag.
Mål: Konstant plugg i en timma.
Belöning: Gossip girl eller Heroes. Har inte bestämt mig än..





Låt huvudvärken försvinna...
PUSS !

Boyfriend

Är hos Stefan nu, äntligen slutat! Nej allvarligt talat så har det varit en bra dag. Måndagar har bra lektioner och bra tider. Idrott för första gången idag, lite läskigt men nu har jag bränt kalorier! Några i alla fall..
Ska försöka plugga idag, och mysa!

Det funkar inte att ladda upp bilder..:(

Supermario

Kärlek på det gamla spelet säger jag bara! ÄLSKA. Besides, jag e värsta nörd, kan alla "fusk" i hela spelet.
Lilla syster sussade inne hos mig inatt, snutt-unge. Jag var livrädd att hon skulle mörda mig med gips-benet. Tack att jag överlevde!




Måndagens outfit.

Ni får den i "spegel-form" tyvärr. Har ingen mamma vaken, och det blev inte bra när jag försökte själv.


waves

Mitt hår är vågigt, och jag tror att jag gillar det. Jag har bara plattat det två gånger sen jag klippte det! Håret mår bättre utav det. Dock måste jag komma ihåg att köpa mig en bra hårinpackning.
Om inte Stefan ringer/sms:ar snart, så har jag inget annat att skylla på. Det blir dags att ta tag i plugget igen. Denna veckan måste jag få skrivit ett CV också. Så att jag kan söka helgjobb. Det ska bli en bra vecka det här. Och sen ska veckorna bara bli bättre och bättre har jag bestämt.


Jag ska se till så att det blir långt och oslitet. Alltså - dags för toppning igen!

Buuu ..

Hästarna.

Jag tog lite bilder på hästarna i hagen. Bara snabbt, så det är inga proffs bilder. Men visst är de fina pållarna?

Ser  ni den lilla sötnosen i mitten? Det är Jolly, som jag kanske ska få rida in till sommaren!

Och finaste hästen i världen i bakgrunden. Damir <3

Kärlek på hästar!

Ridning är som yoga för mig. Eller "balsam för själen" som en del säger. Jag blir helt avslappnad och stressen försvinner. Lycka!

Nita till det lite bara.

Nu har jag fått mina jeans omsydda, så nu kan de börja användas! ska bara sätta lite nitar på fickorna och så. Hatar att knappen är så ful, men vem lägger märke till en knapp egentligen?


Jag tror att de kan bli riktigt bra! Inga favoriter kanske, men helt okej.

En enda röra..

Detta välte Carro ner från min säng igår kväll. Det låg jättefint och sorterat. Jaja, nu upptäckte jag att jag har en del att göra i alla fall!


Favoritpyjamas?

Såhär ser min favoritpyjamas ut. Byxorna är flera år gamla, men lika mysiga för det!

Hur ser er ut?

Tidig söndag

Hoppas ni har sovit gott! Jag vaknade med sjukt mycket energi idag, härligt! Det behövs faktiskt idag, eftersom att jag ska hinna med en väldans massa saker. Rida står först på listan. Sedan ska jag förhoppningsvis få mina jeans omsydda. Jag älskar att sy om jeans. Har nog en fem par som jag skulle vilja sy om, till stuprör alltså.



Jag vet att mitt linne är coolt, haha.


Best friend<3

Snart kommer min korkade och efterblivna bästis hit. Jag var tvungen att förlåta henne,för annars skulle jag blivit utan guacamole! Och det går ju inte, haha. Nej skämt åsido, hon är min bästa vän. Även om jag blir väldigt sur på henne ibland. 

Idag har jag och Stefan planerat hur vårat hus ska se ut när vi "blir stora". Men vi har kommit fram till att det nog blir lägenhet en massa år innan det blir hus. Fast visst är det härligt att man får drömma? När jag flyttar hemifrån så SKA jag ha en walk in closet, livsviktigt. Plus en Stefan , som har lärt sig att laga mat. Katastrof, vi kommer leva på pizza och nudlar!


Godmorgon!


 Nu ska jag nerda supermario! NES<3

Gud vad det suger i shoppingtarmen!

Idag vill jag inget annat än att handla! Jag hatar när man har bestämt sig för att spara pengar.. Eller när man inte har pengar. Detta är några grejer som jag verkligen ska köpa iaf! Om de inte hinner ta slut då.



Haha såg nu efteråt att det inte blev så snyggt nör jag satte in dom. Skitsamma! Fredag och jag är trött.
Jag är helt kär i alla dessa saker!


We are perfect.

Tacka gud för att jag är så onormal. Jag älskar det!






Han "blåste" mig precis innan sista bilden. Så jag blev sur . HAHA!

Nu ska jag plugga!


Villhavillha

Nu har jag shoppingsug. Men jag måste spara mina pengar, ifall att jag inte får ett sommarjobb. Finns ju inget värre än en sommar utan pengar!

Plus alla fina underkläder därifrån!

Lång fredag.

Finns det något värre än en lång fredag? Jag slutar fyra idag! Hemskt.
Just nu har jag datalektion. Och det är sååå tråkigt. Inte alltid, men idag är jag så himla trött. Måste tagga inför samhällslektionen. För där gäller det att vara med!


Jag och fina Isabel! Busiga vi är och tar kort på lektionen.

Fjortisfläta.

Det är helt okej när jag har fjortisfläta förstår ni. För jag är proffs på inbakade flätor (h)

man blir så snygg på cambilder där man ska ta dom mitt i skolan.


Anyway, idag blir det myskväll med Stefan. Som vanligt! Men också plugg för min del hoppas jag.
Och imorgon ska jag och Carro gå till världens bästa moster! (Hennes moster) Och få varsitt par jeans omsydda. Om hon orkar så ska jag be henne göra om ett par till stuprör. Då kan dom säkert bli riktigt snygga!
Nu ska jag sociala med... estetarna?

Puss

Prepositioner, konjunktioner, interrogativa pronomen..

Imorgon är svenskaprovet! Och denna eftermiddag har jag ägnat åt att gå ut och gå runt Surte! Underbart skönt att få sätta musik i öronen och slippa allt. Sen har jag duschat och kollat runt på folks bloggar. Jag som har sjukt mycket att göra idag!! Det är bara att bita tag i nu. Även om jag är dödstrött.



Imorgon har jag tre saker jag MÅSTE göra.

- Träffa Stefan och prata.

- Klara svenskaprovet superbra!

- Göra det bästa av alla situationer.


Please, be more than that.

Idag har jag lyssnat på "föreläsning" i några timmar. Det handlade om vilken linje man ska välja. Jag var bombsäker innan och är det fortfarande, naturnatur blir det för mig! Ändå sättet att bli veterinär på. Blir jag inte veterinär så kommer jag nog vilja bli dietist. Men jag ska faktiskt börja anstränga mig nu i skolan. Tror att jag faktiskt fick lite extra motivation.  Jag har redan råkat "sabba" betyget i matte A och i naturkunskap A, vg tyvärr.
Ska försöka bättra mig, jag tror att det finns betyg som fortfarande går att rädda!




Jag lovar jag mår bra.

Nu räcker bildbombningen. Dags för TACOS (L)

Everything is possible,

Min outfit idag:

Topp - Bershka
Jeans - jc + omsydda till stuprör. Svarta jeans är såå snyggt!

Jag tror på andar.


Jag tror på andar, spöken
eller vad ni nu än kallar det. Och jag skäms inte över det. Men ni ska veta folks reaktioner. Säger jag det i ett rum fullt med andra människor, så är det alltid några som börjar skratta. Jag har aldrig fattat det. Det finns de som ber till sina kor för att de är heliga. Det finns de som anser att man ska täcka hela kroppen och inte äta griskött. Men det är inte konstigt? 
Jag förstår inte hur min "tro" skulle kunna vara konstigare eller ologiskare än någon annan. Egentligen har det jag tror på funnits sen urminnes tider. Precis som allting annat. Inget är mer rätt än något annat. Allt är ett sett att hitta trygghet inifrån på. Jag vet om att människor fungerar på det sättet, vi tror på en fortsättning, för att det känns bättre att föreställa sig. Men jag tänker ändå fortsätta att tro på mitt sätt, för det mår jag bäst av.
Jag tror att det livet vi lever här, bara är en del av något mycket större. Jag tror att allting har en mening. Och jag tror att de starkaste band vi knyter här, varar för evigt.


Jag vill ha chips - utterskwak ytrimwak





Hoppas aliens förstår mitt budskap. Ge mig chips , ge mig chips!
Jag är sjukt sugen, vi har typ ingenting hemma!



Nails,

Jag får inte gjort något plugg idag heller verkar det som. Alltså ska jag fixa naglarna. Jag har tänkt klippa av dom helt faktiskt. Dom är sådär äckligt spruckna, och ojämna. Så nu ska jag vara rädd om dom så att alla blir långa och fina! Sen ska jag försöka plugga lite. 


Hmm, blir det svarta, korta nu?

Missmyboyfriend-outfit.

Tröjan luktar pojkvän, finns det något  mysigare?

Gick dock inte såhär till skolan, men hemma är det perfekt!


Pluggtime!

Känner att jag måste haka på klassens trend - PLUGGA!
Idag har jag ridit, känns som att jag skriver det ofta nu för tiden.. Underbart hur som helst! Den som inte gillar hästar är antingen rädd ( godkänd anledning ) eller helt efterbliven. Nu ligger jag i alla fall i min soffa, och ska strax börja plugga. Innan jag pluggar så skriver jag alltid upp i en bok vad jag har att göra. Och i vilken ordning jag ska göra det. Vet inte varför egentligen, men jag gillar att göra så.

syns det hur trött jag är..?


Västtrafik suger!

Är det någon mer än jag, som är extremt trött på västtrafik? Annars kan ni få lite anledningar så att ni kan börja hålla med mig.

 - DE NYA BUSSKORTEN. "a big no-no!" Allvarligt talat, blev det inte sjukt mycket dyrare att åka buss helt plötsligt? Det blev det för mig i alla fall. Och som att den där "potten" spelar någon roll egentligen.

- TIDERNA. Bussarna håller aldrig sina tider. Och ibland kommer dom inte ens! Då får man stå och vänta i en halvtimma till, och så kommer man sent till skolan.

- CHAUFFÖRERNA. Inte alla, men många är väldigt griniga hela tiden.

- FÄRRE BUSSAR. Just nu går det färre bussar än förut också. Förr kunde jag åka hem från stallet ( i ryd ) och betala med skolkortet precis som vanligt. Idag var jag tvungen att ringa för att boka en "taxi" och då kostar det 30 kronor, istället för att åka gratis.

Någon som vet vad jag pratar om?

This road, is all you´ll ever have.

Good morning sunshines;)
Jag sussade med flätor inatt. Så mitt hår är affro!

Ser ni..?

Outfit.

Jeansleggins - Zara
Linne - spanien
Tröja - Gina, ( lite omdesignad av mig).

Spara pengar?

Jag har kommit på att jag verkligen måste spara mina pengar nu! För annars kommer jag inte ha någonting till sommaren. Och då kommer jag bli deprimerad. Om jag inte hittar ett sommarjobb då, men vad är oddsen liksom?

Är det någon som har ett bra tips på hur man inte ska shoppa slut sina pengar hela tiden?

En nerslagen bästis?

Inatt drömde jag att jag och min bästa vän rök ihop i ett slagsmål. Det började med att hon gav mig en bitch-slap, och sedan boxade jag till henne allt vad jag kunde. Och gissa vad? Jag boxade rakt i Stefans snetak, så nu har jag ett sår på min knoge. HAHA!

Idag blir det i alla fall en lite halvseg dag skulle jag tro. Jag har en del plugg som jag ska försöka göra. Och sen så är söndagar alltid en tråkig dag, eftersom att skolan börjar på måndagar.


Dessutom blir det en osminkad helg! Mina ögon behöver vila från all mascara.


The fear of striking out, didn't stop me from playing the game.

Jag och älskling har precis ätit frukost. Och nu sitter jag här, och han vid tv-spelet. Gud vilka nördar vi är!
Jag väntar på att mamma ska hämta mig och köra upp mig till stallet. Hoppas det blir en barbacka-tur utan några avdruttningar.

Ska försöka få till några roliga inlägg idag, och såklart vara med mitt guld!


Sleep tight

Nu ska jag kolla på film och mysa med Stefan! Och håll tummarna för att min syster inte har brutit foten. Stackarn, tänk att behöva vara klumpigare än vad jag är?!

Sov gott sweeties!


Debatt osv, AVKLARAT!

Ja, nu är allting över. Det gick bättre, och var framför allt roligare än vad jag trodde. Dock gjorde vi bort oss när vi skulle ställa frågor i debatten, eftersom att det hade blivit lite missförstånd mellan grupperna. Jag tycker att vi var väl förberedde, vilket gjorde att vi fick svåra frågor i debatten. Och frågor som inte hade med saken att göra.

Fredag idag = Dra till pojkvännen! Han har haft fullt upp med plugget hela veckan, så vi har knappt synts tyvärr. Och gissa vad världens bästa flickvän ( vi låtsas att jag är det) köpte till sin pojkvän?


Nu ska jag packa.
* Filmer
* Lite läxor
* Gottgott
* Myskläder

Mina lockar


Lockarna har jag gjort med endast mousse!
Det är bara att krama upp håret när det är blött. För mig blir det inte så mycket till lockar i hela håret, utan mer där fram, vid tinningarna.
Men nu är jag sen till bussen!

Puss

Fredag!



Linne - gina
tights - hm
t-shirt - ****


Helt slut!

Det har verkligen varit en "tung" dag idag. Jag har gått i skolan från 8.25 - 17.00 . I och för sig så jobbade jag över, men jag ville få projektet bra. Nu ska jag nog slänga mig framför tv:n (heroes<3) och hitta något mumsigt i skåpen. Egentligen har jag lovat mig själv att börja bli nyttigare, men jag har varit så duktig i veckan. Jag förtjänar det:) Besides, gå upp i vikt = bigger boobs. Fast hellre små och vara smal, egentligen.



Jag tror mina jeans är lite trasiga..

Förresten! Gissa vem som just nu ligger på mvg-nivå i engelskan? :D

Godmorgon!

Nu börjar min spanska om fem minuter ungefär, alltså bloggar jag från skolan. Inte speciellt ovanligt.
Jag och Isabel har fått världens snilleblixt! Vi kommer starta eget företag, och vi vet vad vi ska ha för projekt i trean. Slå den ni;)
Ha en bra dag, får se om jag bloggar på studietiden. Måste hinna lära mig allt eftersom att vi ska redovisa arbetet imorgon..

Puss

Bedtime!

Jag är riktigt stolt över mig själv. Idag har jag åstakommit mycket. 

 - Varit med Stefan, och det var riktigt längesen för att vara oss..!

 - Varit en sväng med Carro, hennes söta lilla (skadade) pålle.

 - Läst igenom spanskan

 - Jobbat ikapp i matten

 - Försökt läsa igenom kemin (a)

 - Duschat

 - Gjort rent mina borstar.

Visst är jag duktig (y)
Hur som helst så ska jag fortsätta knapra granatäpple♥ Det finns inget godare! Okej kanske, iskall cola med citron och isbitar i..

Kärlek på granatäpple. Bra för hjärtat och bra för själen!

Godnatt!

Don't forget

Glöm inte att tvätta era sminkborstar/svampar ! Jag gör det ungefär en gång i veckan.

SMUTSIGA:


Sen tvättar jag dom med lite vanligt schampo bara!

Rena!

(OBS! ifall ni har borstar av väldigt dålig kvalité, så är det inte bra att tvätta dom.. Believe me, min mammas rougeborste lever inte längre, och hon blev inte glad kan jag lova!)

11 månader ♥

Idag har vi varit tillsammans i elva månader. Tiden har rusat iväg och snart är det ett år, jag älskar dig.

Du är inte bara min pojkvän, utan min bästa vän också.
Det finns ingenting jag inte skulle kunna säga till dig,
med dig är jag tryggast i hela världen.
Så länge du finns där, så vet jag att jag klarar vad som helst.
Vi hör ihop, på ett sätt som inte går att förklara,
det går bara att känna.
Man måste uppleva kärlek för att förstå den,
det betyder att vi har lång väg kvar.
Jag har alltid hatat att tänka framåt,
för man vet aldrig vart vägen leder.
Men jag vet att så länge du finns här,
så spelar det ingen roll.
 

Bokat studietid med mig själv!

Nu sitter jag kvar i skolan, två timmar efter att jag har slutat! Min grupp sitter och arbetar med projektet. Det är SÅ mycket kvar att göra! Jag börjar bli väldigt, väldigt stressad. Hur som helst så försöker jag hitta information om värmepumpar, och jag visste inte ens vad det var från första början..

Tog lite bilder nyss. Jag började dagen med att ha en inbakad fläta, men mitt hår alltså.. Det lever sitt egna liv lite.





Längtar hem så att jag kan se på Heroes ♥
Jag har blivit helt kär i den serien! Hayden är så duktig skådespelerska!

Shame on me.

Jag har haft väldigt dålig uppdatering på senaste tiden, tyvärr. Jag älskar att blogga, men det har varit lite stressigt. Jag sköt upp alla ( försenade ) inlämningar till sista veckan. Och nu har jag ett projektarbete tillsammans med tre andra i klassen till på fredag! Och jag känner mig rätt stressad över det. För jag är inte så bekväm i att ha redovisningar. Alla är vi dåliga på något, och redovisningar får mig att må psykiskt dåligt.

Det kan hända att jag uppdaterar idag, eller kanske imorgon. Vi får helt enkelt se. Funderar på att vända min blogg lite åt tipshållet,  för det är sånt jag själv älskar att läsa om!

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, kolla på heroes en liten stund till. Och sedan börja med pluggningen antagligen. Men första dagen tar på krafterna, visst?



Imorgon ska jag "krama upp" mitt hår, för att se om jag fortfarande har några lockar kvar!

Dagen före helvetet.

Godmorgon!
Jag har varit jätteduktig hittils. Ställde klockan imorse för att börja plugga tidigt. Så jag har precis blivit klar med 2 av 6 grejor. Bra va? Jag är en riktig morgonmänniska och älskar att gå upp i tid. ( Om jag har sovit länge vill säga).

Jag nyss. Min hy blir mycket bättre när det inte är skola. Jag får finnar av att stressa, tyvärr.
Men nu ska jag fortsätta plugga lite! Det känns så himlans bra när man väl är klar med saker och ting.


Dilemma


Den första är från Sheer Cover och den andra från Wet n' wild.
Och jag kan inte välja.
 * De kostar ungefär samma
 * Den med flera färger är mycket större.
 * Den med första är bättre för hyn.
 * Jag har ingen aning om vilken som täcker bäst..

Dagen

Jag började med en fin frukost, i ett försök att vara nyttig.



Sedan körde vi hem älskling, och så bar det iväg till stan! Både jag och mamma hade presentkort på olika affärer. Tyvärr blev det en besviken Nattis som kom hem, jag hittade ingenting! Är i en beslutsångest- period.

Är jätteledsen att inte Stefan kunde sova här idag.. Så jag har tänkt baka chokladbollar! Sedan blir det monstermassor av plugg för min del..

Fredagsmys!

Gårdagen var underbar! Galopp, barbacka i snön på fina Damir. Och sedan en liten tur på Donna. Daisy och hästarna får mig att få så himla bra!
Det var meningen att jag skulle sova hos Daisy igår, men eftersom att jag har antingen njursten eller urinvägsinflamation så kände jag för att åka hem.. Det gör så ont att kissa!!

Nu sitter jag iaf i mitt rum. Jag har lilla datorn och Stefan spelar wow på stora. Jag är inte alls ironisk när jag säger att jag älskar WOW. Inte alls. Inte.

Dags för nudlar!


Granatäpple

Mitt kvällsgodis idag blev något utav det godaste jag vet, granatäpple! Jag får typ endorfiner av att äta det eller något. Har ni inte smakat så kan jag säga att det smakar lite som röda vinbär.

Mmmmm hade kunnat äta tio stycken!

Men minus är att det är söligt som ini.. och granatäpplen är bara goda vid den här tiden av året.
Jag lever på vinbär på sommaren!

Plastik - operationer, för?

Jag såg Kissies inlägg nyss, där hon har skrivit om detta. Men det var inte det som chockade mig, utan kommentarerna chockade mig. Det var huuur många som helst som var för plastikoperationer. Det trodde jag faktiskt inte. Jag stör mig inte på folk som operar sig, vissa har komplex och väldigt dåligt självförtroende. MEN, om någon ger dig en komplimang. "Gud vad du är snygg". Då säger dom egentligen - " Vad duktig din kirurg är". För visst är det så? Jag hade aldrig kunnat le och känna  - Fan va jag är snygg! Om jag visste att allt var fejk. Det är min åsikt, vad tycker ni?

It beats, for only you.

Jag är kär. Lycklig, busigt glad. Hihi. Har sussat hos pojkvän inatt, mysigt som vanligt. Och sedan hämtade mamma mig och så åkte vi till kusilinerna. Och efter det till willys. Hela dagen har jag hoppat omkring och sjungt. Jag är så glaaad! Hihi.


Kände inte för att ta en seriös outfit bild, när jag bara har mysis och en röd topp.
Tröjan har en tendens att åka upp lite för ofta..

Nu ska jag prata med mamma, käka, gå ner till Ingalill och sedan träffa Carro.

Mitt rum är städat!

Typ. Kolla, fint:)

lite sladdar här och där bara. that's it.
Hoppas garderoberna håller.. Dom är smockfulla..

Pluggdag inplanerat!

Idag har min grupp planerat in en pluggdag, så att vi kan arbeta med projektet. Det känns jättenervös att vi ska ha vår stora redovisning redan nästa fredag..

Min outfit idag:


Grå stickade strumpbyxor - ullared
Skärp - ullared
Min nya myströja - HM


Mitt paradis!

Stallet är verkligen mitt paradis. Stämningen, den rena luften. Och självklart alla underbara människor och djur! Jag känner mig så himla lycklig efter en sån här underbar dag!



Damir är så fin<3

Ser ni dimman? Vi red där borta, hur mysigt som helst!

Vackert?


Övernattning, bio + shopping makes me forget about you;)

Nej då, I'm right here. Idag har varit en mysdag.
 Först vakna hos kusinerna och bli påhoppad.
 Sen hem och ta kort på dagens outfit.
 Sen iväg till stan för att gå på bio *( och springa in på HM..)
Gissa tio gånger hur min outfit såg ut... Jag har flyttat in i min t-shirt !

sexig bild btw..


Finally!

Äntligen fick jag tag på en dator!
Sitter hemma hos mina kusiner, de har ett sånt här "mobilt bredband" som man stoppar in i datorn. Det har jag aldrig använt mig av förut! Lite efter när det gäller elektronik. Hur som helst. Ungarna är helt galna! När de såg att vi kom så började dom banka på fönsterrutorna och skrika "BRUUUMBRUUUM" bara för att pappa har lovat att dom ska få åka i hans "racer-bil". Haha!
Jag försökte ta en bild, ser sådär lagom glad ut..


Ska fråga (tvinga) någon att ta en outfit-bild på mig senare. Inte för att jag har något speciellt på mig, men anyway. Fast alla är ute och åker pulka/race-bil nu.


Veckans budget.

För de slantar jag har kvar ska jag köpa:

Och ev. en bikini-överdel. Shoppingen blir förhoppningsvis av på söndag! För det är jag ska på bio med älskling, Sherlock Holmes!

Sometimes we should've swallowed our pride.

Vet ni vad? Jag tror att jag ska sy mig en kjol! Ungefär i modellen nedanför, dock inte i samma färg. En tjej i min förra klass, Paria, sydde en jättefin kjol minns jag.
Vad tror ni, kommer det sluta med att jag får åka ambulans in till akuten? Med en nål i ögat?
Vi får se.


Filmtips!

Här kommer lite filmtips.

Mr & Mrs Smith.
Angelina Jolie och Brad Pitt. Hot! Båda är "agenter" eller lönnmördare, och försöker dölja detta så gott det går för varandra. Det fungerar fram tills att deras "chefer" säger åt dom att döda varandra...

Stardust
Så himla mysig film! Jag grät som bara den i slutet. ( Like I always do..) En fantasy-film som är väldigt otrolig, men vaffan - det är väl vampyrfilmerna också? Precis. Den är gullig denna filmen!

Can't buy me love
Är ni lika körda som jag var, och missat denna gamla goding? Den gick på tv:n idag hur som helst. Och den är sååå bra. Också jättegullig. Skolans tönt betalar skolans populäraste tjej för att låtsas vara tillsammans med honom i en månad. Hans plan är att bli populär på det här sättet. Det lyckas!

Jag tycker absolut att denna filmen speglar verkligheten. När den "populäraste" säger att något är inne, så tycker alla andra också det. ( Även om det gäller myrsloksdans.. ).

Avatar
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen - SE DEN! Den fångar en verkligen!

The day earth stood still
Jag tycker inte om filmer som handlar om att jorden går under. Filmer som handlar om stora naturkatastrofer. Men denna filmen alltså! Slutet är helt klart bäst. Det bästa slutet på länge. Två små ord gjorde all världens skillnad.

Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte blir...

INGA KRAV. För helt ärligt så slutar det alltid bara med att jag blir besviken. Inte mycket till nyårslöfte, men jag tror att det kommer få mig att på bättre!


Vad var erat nyårslöfte?

GOTT NYTT ÅR!

Jag hade en underbar nyårsafton! Tillsammans med Carro, Marcus, Stefan och Jennifer. När vi (tjejorna) kom dit, så hittade vi våra pojkar såhär:

Dom lagade tacos till oss, sötnosarna!


Mums!

Och så hade dom tänt ljus lite här och där i hela lägenheten.

Haha, jag och Jennifer. Väldigt kameraälskande.

Yummii...
Jennifer gick hur som helst hem för att hon fick ont i huvudet. ( och feber..)
Så när jag och Carro kom in efter att ha följt Jennifer så blev vi serverade :

Så söta är våra killar<3
Marängswiss är sååå gott!

-

jag blev inte så bra på bilder igår. Plus, min klänning var lite.. för liten. Så det såg ut som att jag försökte pusha tuttarna upp till hakan. Inte snyggt alls. Men jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig igår, så det fick bli som det blev.
Har ingen bättre outfitbild än den här:

Lagom seriösa.
Klänning - gina.
nätisar - typ, buttericks?
Sidenband - fanns hemma.


RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0