Run away

Om en kvart blir det upp till spåret igen. Ska verkligen försöka att klara heela varvet idag. Jogga långsamt och verkligen kämpa. Sedan några situps varje kväll från och med idag. Och vet ni vad? Mitt sommarlov tar slut denna helgen. På måndag börjar jag jobba, och jag jobbar ända fram till skolstarten. Som jag är livrädd för. Tror jag fick ig på fysikprovet. INTE ROLIGT.


Skitgubbe & cheddarpopcorn

Nu ska jag och älskling spela skitgubbe. Och så ska jag möla popcorn!

Birthday..

När jag fyller år så brukar jag alltid göra en önskelista till mina föräldrar, och en till släkt/vänner. Den jag har gjort till mina föräldrar ser ut såhär:




- Fritidskort
- Få fixa naglarna

Hur stor del av detta tror ni att jag får..? ;)

I need, I need.

Sånt här skadar mitt hjärta. Att inte kunna köpa dessa älsklingar,

Snyggga va? Men 600 kronor..

Jag orkar inte.



Dags att ta tag i helvetet..? Snart. snart...
Ska belöna mig själv med:


2 new darlings.




Från H&M . Kunde inte bestämma färg så det blev båda. Men världens bästa Bettan ska hjälpa  mig att sy upp dom, tyvärr för långa.

bilder från onsdagen





Om ni undrar så är jag inte gift med den turkosa tröjan. Bara nästan.

Uppehåll,

Blev ett lite uppehåll. Men nu är jag här! Igårkväll köpte jag och älskling thaimat, vi firade att han hade KLARAT SITT KÖRKORT! Jag var skitstolt, så vi avslutade kvällen med paj.



Blåbärspaj. Jag är jätteduktig på det;). Kan skriva receptet någongång.

Stranden

Jag och bästis har varit på vid havet så gott som hela dagen. Vi sov i hela tio timmar! Och sen var det upp och iväg med mamma. Superlugn och mysig dag. Ikväll blir det kanske ansiktmask, hårinpackning och sånt tjejigt. Eller så ska vi dra fram alla pärlor och försöka få ihop något fint...

We can't find the need to stay.



Mongo.nattis.com

Idag har vi gäster. Så jag ska försöka vara lite social! Baka paj också, den får ni se senare. Plus att jag fick hem ett paket från posten idag.

Love will find you




Blus - H&M
Avklippta jeans - mango


Only time.

Ibland så händer det saker. Även om man inte är beredd. Och man får en ganska rejäl chock. Bloggen kanske blir lite lidande nu. Det finns viktigare saker, min bästa vän behöver mig. Och jag ska finnas där för henne!


Mongobilder från en mongodag!

.

Är hos min pojkvän nu, har sovit här inatt. Därför dålig bloggning igår osv. Ser ut på vädret som om det blir havet idag, men man vet aldrig. Hoppas ni mår bra allihop!


Where's the hiding sun..?

Hela denna helgen har bestått av att sova och vila känns det som..? Jaja, för en gångs skull spelar det faktiskt ingen roll! Jag har behövt ett lat-sommarlov. 
Vi har kollat på film hela morgonen och myst. 



Förresten så vill jag bara skriva att jag hoppas att Charlotta och alla andra i klassen har ett jättebra sommarlov! :) Saknar er allihop!



Movie night with the best people in the world ♥

Nu ska jag och Stefan hem till Carro för att se på fim och bara ha det mysigt. Har varit en hel helg med Carro och Stefan. Tur att hon har oss, nu när hon är ensam. Undrar vilken film det blir ikväll.. och vilka chips, hehe.


Måste bara ge ett ♥, till min modiga pojkvän. Han följde med Carro och mig upp till stallet idag, och han tog in hästar helt själv. Bestämde mig för att vi absolut kommer ha en häst när vi e "vuxna".

Nya saker är roligt!

Kom ett paket ifrån H&M











Hairhairhair

Bild från när jag var nyklippt och nu. Det har inte växt så jättemycket, men det var bara två månadersen jag klippte mig.



Jag har inte använt någon värmestyling på två månader. Förutom på luggen som plattas ibland. Annars ingenting. Och det känns jättebra, håret mår mycket bättre utav det!

I höst

En outfit jag kommer bära i höst:

Med ett par svarta strumpbyxor och min skinnjacka.

Somethings different

Dagens outfit. Har gjort något annorlunda med sminket, ser ni vad?




Linne - bikbok
Kjol - H&M
Halsband - ur&penn
Armband - kappahl

Sussat hos bästis

Grillkvällen igår var supermysig. Även om jag var lite osocial, hade feber och allt. Inatt har jag svettats som en.. gris? Och gissa vad? Febern är BORTA! Hur skönt som helst. Idag har jag sprungit tre kilometer. Eller, sista halva kilometern gick jag. Men jag är nöjd. Idag ska Stefan fixa min och Carros bloggar. 


I'll hate you until forever, Don't you dare.

Hade feber idag. Därför jag har känt mig så trött och hängig. Ledsen för dålig updatering. Ska trots allt gå på grillfesten, man blir nog lite piggare mot kvällen! Väntar som bara den på min älskling. Har träffat han väldigt lite på senaste tiden.


Hoppas ni får en supermysig fredag!

You taught my heart, a sense I never knew I had





Linne - lindex
Armband - kappahl
Tights - spanien

08:18

Jag vaknade med tuppen, och har haft en del skrattanfall med Carro.. Haha! Nu ska jag äta något och så ska vi fortsätta vårat girltalk. Ikväll blir det grillmys hos Carro, så mer inlägg kommer innan dess!



Mätt. Trött. Huvudvärk.

Jag orkar inte blogga mer idag helt enkelt. Men imorgon blir det en del inlägg skulle jag tro. Lovar outfits m.m.
Nu ska jag mysa med Carrobarro!

Cause broken hearts can still survive,

En fruktansvärt seg Nattis ligger i sin säng nu. Haha, jag orkar ingenting. Vet inte ens om det blir en joggingtur idag. Jag ska ju ändå rida. Och som jag längtar efter fina Damir! Är riktigt hoppsugen idag faktiskt. Förresten så tittade solen visst fram ändå, och regnet försvann.

Dom större krukorna är ifrån plantagen. Jättefina och dom gjorde verkligen ett lyft i mitt rum!

REGN?

Blev chockad när jag vaknade. Det regnade ute? Vi som skulle till havet idag.. Det hemska är också att jag drömde minst tre mardrömmer. Och så fick jag för mig att den ena var verklig imorse. Nä, nu får jag göra något för att denna dagen ska kännas bra!

Kanske pannkakor? Nä det är jag rätt trött på.

Music

4 Otroligt bra låtar

Daughtry - All these lives

3 doors down - Kryptonite

Paramore - Misery business

trapt - Use me to use you


So happy, so satisfied.



Sånna här dagar är UNDERBARA. Mitt liv känns så härligt just idag. Hihi kanske för att jag just gjorde en beställning på underbara H&M..? Hoppas det var värt pengarna bara. Men när det kommer till H&M så brukar jag alltid bli nöjd.

Imorgon väntar en härlig dag. Bad med familjen, om mamma mår lite bättre då förstås. Stackarn mår inte bra alls idag:(. Och efter badet blir det en tur upp till stallet. Och på kvällen så är det myskväll med söta Carro som gäller. Längtar! Fredagen blir också härlig. Ja, livet är underbart!

Black or white?


Kan inte bestämma mig! Kanske blir båda. Fast rädd att jag får "shopping-ångest" då..

Duktiga jag

Idag har jag varit duktig, motionsmässigt. Sprungit 2,5 km, och gått 2 km. SVETTIGT kan jag lova, men värt det. Man mår verkligen jättebra av att röra på sig! ( trodde aldrig jag skulle säga det..)
Så nu unnar jag mig lite gott:

Nytt halsband



Från ur & penn

Härliga dag!

Hemma från en tur på stan. Träffade världens finaste pojkvän, fast bara i några minuter. Sedan gick jag själv en stund, och till slut kom Jossan! Vi hade jättemysigt och pratade verkligen konstant! Och så åt vi på paprika.

Hemsk vinkel på mig, men skitsamma. Jag bjuder!



It's hard to trust a stranger, but you're a stranger to yourself.

Nu ska jag bara äta en macka innan jag åker in till stan. Ska shoppa lite, om jag hittar något. Och träffa Jossan, som jag skrev igår. Saknar henne massor! Sen blir det nog en tur hem till mig för lite mys och snack.

Tänkte ha håret såhär idag, vad tycks? ( det har dock inte torkat än)

Tack-present.

Jag fick en jättefin present av mina föräldrar igår. Som tack för att jag var barnvakt hela dagen.



DKNY - Fresh blossom
Luktar helt lovely! Stort tack till mina päron ♥

Sommar - Outfit,





Klänning - H&M

Onsdag morgon.

Hej på er! Just nu ligger jag i sängen, nyvaken haha. Efter frukost ska jag och pappa ut och springa, och sedan blir det fixtrix och så sticker jag till stan. Helt ärligt så har jag inte tvättat håret sen i...SÖNDAGS? Jaja. Det är bra för håret, men det känns ofräscht..


Inlägg som blir av:
♥ Outfit
♥ Visa en fin present


Slapp dag med lillasyster!

Idag har jag varit "barnvakt" åt jassebrass. Vi har inte gjort någonting förutom att äta. Pannkakor, pizza, you name it. Imorgon blir det en springtur, innan det bär av till stan. Ska träffa saknade Jossan, och så ska vi fika eller äta någonstans i stan! Supermysigt. Har tänkt göra pyttelite shopping innan, har hittat ett läppglans jag vill ha och så. Ni får se imorgon. En outfit lovas också! Fy så lat jag har varit idag. Men ibland behöver man det..!

Min söta lillasyster.

Time for breakfast.

Nu ska jag och syster äta frukost. Jag är barnvakt idag, tills klockan tio ikväll! Efter frukosten blir det uppackning/städning. Inte det roligaste, men jag känner att jag måste göra det någon gång..
Hörs senare!

H&M:s höstkollektion

Jag har hittat många godbitar, som jag inte skulle tacka nej till från H&M!



Älskar ringen. Den måste bli min!

6 new things.

Värmlandsshoppingen:




Allt är från lindex förutom armbandet som är från kappahl.

Det där med volym och lockar..

För det mesta så älskar jag mitt hår. Jag behöver inte värme-styla det för att få jättefina lockar. Och det ligger aldrig platt och hemskt mot huvudet. Men, självklart har jag hemska stunder. Här är ett exempel när jag har gått och lagt mig med blött hår. (Nyvaken på bilden)

Det är typ skruvar i hårbotten, och jag har ingen riktig bena..

1 outfit i värmland. Osminkad.

Så här såg jag ut en av dagarna i värmland,



Skjortan är från gina


Mina dagar i värmland,

Värmland är mitt paradis. Och jag är glad att jag får komma dit ibland. Det är så lugnt, och man gör i princip ingenting! Jättehärligt.







TILLBAKA

Nu är jag här vid bloggen igen. Jag hade tänkt skriva igår, men så åkte jag till min älskling. Och när jag kom hem från han så hade jag sån huvudvärk att jag nästan var döende. Typ. Men nu är jag här, och någon vill tala om att (blogg)vädret ska vara toppen idag!



Bye bye!

Nu åker vi till värmland. Jag har varit uppe sen sju! Jag kommer inte kunna blogga när jag är där, men vi stannar 2-3 nätter. Så på måndag någon gång hörs vi. Ha det jättetrevligt nu, för det ska jag. Plocka blåbär, (ÄTA BLÅBÄR), bada och sola. Shoppingen får man inte glömma heller;). Köp och sånt kommer när jag är hemma.
Puss på er !

Gammal bild från nian. Skoltoan .. haha.

I miss my girls

Något som är positivt med att halva sommarlovet har gått, är att man snart kommer få träffa sina underbara vänner igen. Som man inte har sett på sååååå länge. Speciellt mycket saknar jag Isabel och Emelie, vi e ju vana vid att ses varje dag, och så blir det ett uppehåll på hur många veckor som helst..! Inte roligt alls. Så fort Isabel kommer hem, så blir det myskväll hos mig..!


underbara människor, saknar er massor ♥

But I let you decide,

För att göra det lite enklare för mina föräldrar, så gör jag en önskelista här, med länkar. Om en månad och en dag fyller jag 17! Och den dagen ska jag jobba..

Schampo & balsam, tigi foxy curls
Inpackning Loreal, intense repair

www.lyko.se


Fresh blossom, Can Can
Shopping4net.se


Nytt smink- kit.
C2, C3, Concealer mint, concealer yellow.
Tikei.se

Utöver detta, finns kläder underkläder och smycken på min önskelista



Otroligt lena ben..?

Här kommer mitt tips för att få jättelena ben. BALSAM istället för raklödder. Benen blir silkeslena och jag tycker att det är lättare att raka med balsam. Sen blir det mycket billigare också, man kan använda vilket balsam som helst -

- jag använder ett jättebilligt från konsum. 15 kr för en halv liter. Räcker länge!

Hemma - outfit.

Drog på mig de nya jeanstightsen. Som vanligt, alldeles för långa. Ska se om det finns någon som orkar sy upp dom åt mig.




It's raining, their tears are falling.

Det blev tyvärr ingen joggingtur, ösregnet kom. Men nu är jag hemma, äntligen. Har duschat, och det var otroligt skönt ! Ska göra massa "tjej-grejor" med mig själv idag. Som fixa naglarna, noppra ögonbrynen (3 månader sen sist!), ansiktsmask osv. Jättebehövligt. Imorgon åker jag som sagt till värmland. Hoppas på fint väder, så att man kan få lite färg! Och självklart blir det shopping i säffle, som alltid.


Joggingtur,

Känns som att det enda jag skriver nu för tiden är att jag är ute och rör på mig. Haha. Men start på denna dagen blir en joggingtur med Stefan. Vi kom hem lite efter tolv igår, och då var jag alldeles för trött för att blogga. En hel dag vid havet gör att man blir trött. Jag solade hela dagen, fast med solskyddsfaktor 25, så jag hade ingen färg alls när jag kom hem..

Jättegammal bild igen. Men vi hörs senare, kanske mot kvällen. När jag kommer hem måste jag panikpacka, värmland imorgon.

Ta mig till havet

Nu åker vi ut till båten och har det härligt. Hoppas på sol, och på att få lite färg..! Hörs ikväll.

Hittade en bild som är tagen för ett årsedan på oss. Snacka om slitet hår.

Mysiga köp



Båda är ifrån HM, känner mig rätt nöjd med båda två!

Nu ska jag spela kort med mitt älskade mongo, skitgubbe here i come..

I want that, and that, and that...

Nu är jag faktiskt vid datorn ordentligt. Det blev stan väldigt akut imorse, så jag hann inte skriva något tyvärr. Och gårdagen var så varm så att man inte kunde leva. Men nu uppdaterar jag! Såhär såg jag ut  när jag åkte in till stan:


Sprang hela spåret!

Jag är så grym. För jag sprang hela spåret, som är 1 mil. Eller inte. 2,5 km, och jag joggade. Men jag tycker att jag är bra i alla fall. Konditionen blir bättre och bättre. Och man blir svettigare och svettigare. Efter springturen åkte vi direkt upp till en sjö och doppade oss. Men jag fick för mig att det skulle komma ett sjömonster. Nog om det. Såhär snygg var jag när jag sprang.


Solen skiner = bad!

Nu åker jag och min älskling till en sjö och badar! Ha det bra så hörs vi senare!

Min outfit - Bikini från stadium

Change the colours of the sky

Nu är det lite tajkon på bloggen. Jag gör en renovering! Stefan har skaffat en mac eller två, med photoshop. Så nu håller vi på med en ny design. Det mest är klart, förutom det viktigaste, headern! Men nu ska vi nattinana. Hörs imorgon, hoppas på bättre update!

When all your problems are far away

Nu har jag och min älskling varit superduktiga! Vi har sprungit, gjort situps, och han har gjort rygglyft och hela köret. Jag känner mig jättegrym! Men jag mår lite illa. Hehe. Och efter duschen blev vi skithungriga, då blev det go kyckling/bacon sallad.


Gottigotti!


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma! 30 grader varmt, men molnigt. Nu ska jag gå över och hälsa på Carro, hon hoppar tydligen på kryckor!!? Stackarn. Och sedan kommer Stefan hit, om vi inte åker och badar. Fast det beror på vädret. Vi hörs antagligen ikväll, om jag inte är för upptagen med att mysa..

Say what?

Ja här fanns det både en data och ett internet. Helt skapat för mig. Eller inte. Vi campar inte ensamma, och mammas kompis Malin hade med dator och fixat internet! Så härligt. Fast antagligen bloggar jag inte speciellt mycket ändå. Är lite lätt uttråkad och har lite inspiration här på campingen. Men havet är vackert och solen skiner. Ville bara säga att jag lever;)

Like a ghost.

Nu ska vi packa det sista, och sedan bär det iväg. Jag trodde att bilfärden skulle ta en timma. Men nu är vi uppe på två enligt pappa! Vi hörs som sagt på söndag, ha det bra sålänge.


I'm going, outfit.





T-shirt  - zara
Jeans - Mango

Tidigt godnatt..?

Nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. Får se om jag hinner skriva något imorgon bitti. Annars hörs vi när jag kommer hem på söndag. Sköt om er.

Piggelinmedicin!

Tips om man känner sig trött och hängig:

Vitamin FOCUS. Den är jättegod, och man blir piggare. Jag tycker att den fungerar bättre än redbull och liknande.

Höstköp

Något som jag inte klarar mig utan på hösten/vintern är stora tjocktröjor. Så mysigt. Här är två som jag garanterat kommer köpa:


Den vita kragen är inte fel den heller. Och anledningen till att jag sitter och kollar på höstkläder är det jäkla pissvädret. Fy.

Outfit nr 2,





Oversize top - Gina
Linne - HM


Outfit för en dag i stallet.






Skyller på att jag är osminkad. Damir är fin.

Trött kan man vara!

Nu är jag jättemegatrött! Så det blir läggdags. Imorgon ska jag rida Damir, tror jag. Och på eftermiddagen blir det att packa. Vi ska åka på camping. "Yey". Jag älskar att åka runt med min underbara familj, men just denna helgen och nästa vecka är Stefan ledig från sitt jobb. Och vi hade tänkt mysa våran enda lovvecka. Men då ska vi först till Tyllesand ett par nätter och sedan till värmland. Undrar hur man gör tidsinställda inlägg..?

'
Saknar. Saknar. Saknar.

Hallonpaj med familjen och Inga-lill

Nu har vi ätit hallonpaj. Jag är så mätt att jag kommer explodera. I alla fall expandera. Stackars mage. Gott var det i alla fall!



Är ni som jag, vräker med vaniljsåsen..? Den är trots allt godast.

Clinique redness solution.

Den 26 juli och framåt kommer man kunna köpa resekit från clinique. Jag ska absolut köpa ett för att prova på. Jättesmart, så kan man se ifall det passar till ens hudtyp eller inte. Och framför allt om det är värt pengarna? Så den 26 blir det allt att åka in till stan!

Dina lockar, lockar mig.

Jag har testat en ny hårgelé. Förr använde jag mig bara av mousse, men håret blir alldeles för torrt av mousse tycker jag. Så igår när vi var iväg och shoppade, så blev det en mousse också. En billig variant som nog finns på de flesta ställen.


Resultatet blev såhär



There is just to much that time cannot erase.

Denna dagen har spenderats med Carro och nu familjen. Jag och Carro målade naglarna, och sen var hon tvungen att åka till hästen. Antagligen blir det promenad med henne lite senare. Jag vill röra på mig!

Bild från taco-kvällen vi hade. Min familj och Carros familj. Plus pojkvännerna då såklart!

Onsdagens outfit,







Storshoppat..?

Idag har jag shoppat en del saker. Saker som jag VERKLIGEN behövde! Tack pappa och mamma ♥.





Jeanstights. Självklart snyggare på. Ni vet mina fotoskills..

Ansiktsmask, hårnålar, trosor.

Favoritmascaran! Ska skriva om denna!

Nagelstärkare, glasfil, färgglada mini-filar! Ska recensera nagelstärkaren när jag har testat den också.

7 par tights/strumpbyxor. Nu klarar jag hösten!

Matchande sminkväska + necessär.


Sist men inte minst, VÄSKAN!

Och några saker till min fis. Han bjöd mig trots allt på bio, mat och godis i lördags.

T-shirt + kallingar. Fast jag vet inte vad han tycker..

Nu ska jag hänga in allt i garderoben osv..! Sedan blir den en ridtur med Carro på hennes Braveheart, om jag orkar gå på mina fossingar.



Mätt,mått

Nu har jag mätt mina mått, och jag skriver ner det här så att jag kommer ihåg det. Ska träna jättemycket nu ett par veckor och se om det blir någon skillnad. Försöker verkligen vara nyttig nu.. Så därför har jag mätt alla mått, vad vågen säger är skitsamma tycker jag.

Boobsen - 86
Rumpan/stuss? - 90
Midja - 70
Buk? ( där magen är som fetast) - 78 , fyyy....
Låren (där dom är som fetast) - 53.


Egentligen borde jag sätta upp mål också, men det blir nog bara konstigt. Haha.

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0