Tankar.

Helgens shopping får ni se nu istället. Kommer antagligen starta en ny blogg, fast får väl hålla igång den här lite då och då, fram tills dess.





Denna är grym! Ser ni den, så KÖP. 99 kronor tror jag. Tar bort porfismaskar jättebra.

Vax. Folk har verkligen gjort det till en stor grej. Okej, lite läskigt. Lite ont. Men i en halv sekund, sen släpper det onda? Så himla värt det. Och inte så ont som folk säger. Mesar. :*

Pilotisar.

Straxstrax.

Ska snart ta en outfit bild, och lägga ut dagens shopping. Blev en låång dag på stan idag ! Helt underbart. Men jag lyckades att inte bränna alla mina pengar, duktigt där.

Slutprov matte B

Ja smarta naturare som vi är ( dumma som väljer linjen ) så har vi slutprov i matte b redan! Det är hur läskigt som helst och jag kommer vara sjukt nervös imorgon. Jag är ganska nervig som person. Men på ett sätt känns det bra, jag har valt att satsa på vg. Och försöka, nästan nöja mig om jag får g. Men får jag VG blir jag jätteglad och stolt över mig själv. För matte b är verkligen en svår kurs, tycker jag. Och det har gått hur fort som helst!



Haft en supermysig dag!

Jag vill också ta studenten..



Produkter, again.

Frisören använde produkter som jag blev helt kär i! För lockigt hår ofc. Så jag ville bara tipsa snabbt, lukten är gudomlig!



Ny frisyr + slemmigt päron





Lite ovant, men jag vänjer mig.

Nu - fysiklabb + matte. Har skjutit upp pluggandet hela helgen. Dum som man är.

Torsdagen var jättemysig med världens roligaste Jossan! Det var länge sen jag skrattade så mycket! Fast lite synd bara att jag missade tjejkvällen <3.
Fredagen bestod av en galen ridtur med Daisy. Vi är bara bäst tillsammans, längtar så till sommaren.
Igår klippte jag mig, köpte en ny mascara och hälsade på kusinerna. Sen blev det pizza på kvällen, fy så onyttigt.
Och idag ska jag som sagt försöka plugga lite, och så blir det kalas hos Stefan om några timmar.


10:55

God morgon på er allihop! Tyvärr så vaknade jag med världens mensvärk. Och så upptäckte jag en hemsk sak! Nästan alla ögonfransar på mitt högra öga har gått av!!! Hoppas att dom växer ut igen, annars vet jag inte vad jag gör :''''''''''''(.

Idag är det en speciell dag hemma hos mig, Gabriel kommer hit! Så vi ska grilla, äta marängswiss och bara ha det gott! Ikväll ska jag och Jossan ha sussaöver-kväll hos någon också. Vet inte hos vem än bara!

Kör på brun ögonskugga idag igen, visst är den fin?

I found the rainbow

Nu är det bedtime för mig. Hur många saker tror ni jag har fått gjort idag? NADA. Åååh...
Ska i alla fall drömma fint. Puss på er.

I found the rainbow,
and I got to touch it.
That's why I know,
magic is real.

Nu, plugg.

Ska försöka mig på hat-rapporterna. Smärtfullt kan jag lova er. Fast är på så sjukt dåligt humör just nu så att jag inte kommer kunna göra någonting på hela dagen.


Outfit, Onsdag.




Favoritskjorta, favvo-outfit. Ni har sett den förr.
Skjorta - Ellos
Linne + strumpisar - H&M


Ösregn.

När kommer våren?


Mitt hår är så blött så att det rinner om det! Fattar ni hur mycket det regnar då? Plus att håret känns sjukt äckligt när det är regnblött. Tur att jag ska klippa mig på lördag!

Bloggdags


Rött rabarber-te

Köpte ett nytt te igår igen. Skitskoj nu när vi har börjat köpa lös-te så att man kan testa flera olika! Denna är favoriten hittills.


Slurp så var det slut.


Imorgon vill jag hinna med

Detta vill jag hinna med imorgon:

- Lång promenad
- Påbörja båda labbrapporterna
- Läsa på spanskan lite
- Fixa naglarna
- Göra hårinpackning
- Ansiktsmask
- Somna tidigt

Hoppas att jag inte sover bort hela dagen som jag gjorde förra söndagen!

Pepparkaksmassage.

Vi fortsätter nog kvällen med massage. Än så länge har bara Stefan fått = MIN TUR, mwohaha! Det tråkiga är att massageoljan luktar pepparkaka... Dåligt val där Nattis.
Jag tycker att alla som läser min blogg, kan gå in på www.cuteloser.blogg.se och kommentera att hon är söt/snygg. Hon behöver lite uppmuntran, och hon är trots allt min bästa vän.


Ser lite liten ut idag, eftersom att jag "knappt" har smink. Ett drag mascara på varje öga.


Hår - recension.


1. John Frieda
Pris: 99 kr.
Åsikt: Detta schampo ska göra håret ljusare. Bullshit.
Jag märkte ingen skillnad på nyanserna i håret och jag försökte ganska länge som ni ser! Den enda skillnaden var väl att håret kändes mer och mer slitet.

2. Matrix, Curl life
Pris: 99 kr / flaskan
Åsikt: Detta schampo och balsam är anpassat för sånna med lockigt hår. Det ska återfukta lockarna m.m. Mitt hår älskar balsamet, det sugs verkligen upp! Och håret blir ganska lent efteråt. Håret håller sig rent lite längre med detta schampot än vad det gör med andra också.

3. Tigi, Dumb Blonde
Pris: 399 kr för både schampo och balsam.
Åsikt: Lukten för det första är UNDERBAR. Lite som passionsfruk typ. Tigi är grymma på lukter! Jag brukar ta schampo två gånger när jag duschar med detta, för det löddrar aldrig första gången ( för sketet hår ? ). Balsamet är inte bara ett balsam utan också en inpackning, som man kan ha i en längre stund. Jag använder det som inpackning någon gång ibland när jag har tid. Dessa är också till för att reparera och bygga upp håret, men ni vet vad dom säger: Ett kluvet hårstrå kan inte lagas. Så man kan inte hoppas på ett mirakel. Men håret känns väldigt mjukt och lent efteråt. Och luktar som sagt gooootttigotttii.

Slarvfläta.


Förresten så visste jag inte själv att jag hade ett födelsemärke i pannan. Intressant.

Lite nytt,


Mysig färg.

En ansiktmask som jag aldrig sett förut, någon som testat?

Tänkta ha spa-kväll med mig själv imorgon. Bubbelbad, inpackning, mask, fixa naglarna och sånt.


Prueba de matematicas

Nu är det sjukt vad vi har mycket i skolan! Skulle någon som jobbar med psykisk hälsa få reda på det så skulle dom strypa lärarna. ( typ ).
Imorgon har jag matteprov, och jag har jobbat matte heela dagen! Skitsvårt. Men nu har jag gjort mitt bästa. Nästan.
Imorgon blir det också staden! Jag och söta Carrobarro. Så jag uppdaterar antagligen lite senare.


Vill ha locksprayen igen..







Hos pojkvännen

Den har dagen har spenderats hos Stefan, utan Stefan. För han är på gymmet. Idag är en tröttisdag, och jag får gjort väldigt mycket mindre plugg än vad jag borde få gjort. Redovisningen är över, härligt nog. Och jag tycker faktiskt att ALLA var bra!
Två dagar kvar till helg. Sedan tre dagar till som leder till LÅNGHELG. Hoppas det blir varmtvarmtvarmt..!


Papaya !

Något jag använder minst en gång om dagen:

 it smells good

Bikininojjan.

Snart börjar bikini-paniken. En månad kvar? Här är några snyggingar jag hade velat ha. Jag tycker bäst om svart! Jag har ganska mycket bikinisar, men är ganska trött på dom.




Men nu ska jag borsta tänderna och gå till bussen! Idag är det yoga på idrotten, coolt!

Onsdag, outfit.



Jeanstights : Pullandbear
T-shirt : Jack&Jones
Nagellack : Oriflame

Nallen utan namn.

Detta är en bild på den enda nallen jag någonsin har haft, som inte har ett namn. Lite tragiskt. Vad ska jag döpa honom till..?


Eyeliner

Jag har tre olika eyeliner som jag använder mig av. I lite olika prisklasser. Fast alla räknas nog, så gott som, till budget.


1. Den första är i från maybelline.
Den kostade 100 kronor.
Den är jobbig att använda, lång och klumpig. Ibland kommer det massa färg, ibland ingen alls. Den ser lite ut som en tuschpenna. Ett annat problem är att den är SKITSVÅR att tvätta bort.  Diss på den.

2. Den längst ner är ifrån Tikei,
och jag fick betala 60 kr.
Den är bra när man vill ha lite kajal där uppe, och samtidigt inte ha en alls för skarp linje. Vill man ha en skarp linje får man blöta penseln lite extra, men den blir aldrig lika skarp som flytande liners.
Dock ett extra plus eftersom att den endast består av mineraler.

3. Den mittersta, den billigaste, den bästa.
Denna betalade jag ynka 11 kr för. Nej jag skojar inte! Tror att den kommer ifrån ullared.
Den är dryg som bara den. Jag har haft den i över ett år och den har varken torkat eller tagit slut. Penseln som sitter i locket är supersmal och lätt att måla med. Den sitter bra, och är medellätt att tvätta bort.

Dyrast är inte alltid bäst! Och i detta fallet vinner den billigaste.


Yummie

Lillsyrran hade stekt pannkakor, duktiga lilla plutt.


Lilla sjuklingen.

Curls love rain.

Ett prov mindre, ett steg närmare sommarlovet! Nationella i engelska är avklarat. Tyckte att hördelen var det svåraste, kanske gjorde bort mig en del, tyvärr.
Idag blir det inte så mycket gjort. Öva lite på redovisningen och kanske räkna lite matte.



NP idag = Dålig sömn.

Förstår inte varför, men det spelar ingen roll att jag går och lägger mig tidigt och går upp sent. Jag kan inte sova i alla fall! Vaknar innan klockan ringer till och med.
Just nu sitter jag i köket och äter frukost, framför datorn. Ska alldeles strax springa till bussen! Två lektioner och sedan dags för nationella, läskigt..






Sagan om isfolket

Såhär ska resten av kvällen tillbringas:



Ska redovisa denna boken om ett par veckor i svenskan. Valde den, fast att den inte var riktigt godkänd inom ämnet. Men jag tror att jag kan få Tengel den gode att framstå som en hjälte, det är han i mina ögon.
Jag tycker att denna serien är helt underbar, och verkligen att rekomendera!
Men två varningar är, häxeri och vilt sex. För det är 50 % av den boken.


Sommar-Sweeties


Den rosa till ett par mellanblåa jeans. Mums.

"Löfte"

Eller snarare ett mål. Tre kilo ner innan skolavslutningen. Mamma har gått ner tre kilo på en vecka den fisen! ( Viktväktarna ). Jag ska försöka gå ner genom att äta nyttigare och promenera framför allt! Detta tillsammans med Jossan, men vi lyckas med det mesta, haha. Förhoppningsvis i alla fall. Om vi klarar detta så har vi bestämt en speciell belöning också. ( Som vi antagligen kommer ge oss själva i vilket fall...)


Nu - Pluggtime. Kvällens mål:

- En sida matte.    [x] (två faktiskt)                            
- Bestämma vad jag ska säga på redovisningen [x]
- Läsa igenom Spanskan []  ...

Galen färg



Powerwalk med saknade Jossan

Nu blir det ut att gå. Ska göra detta till en vana. ( Hö hö ). Har faktiskt en ganska rolig idé!

Jag imorse - ruffsruffs. Jag passar i att vara troll!


Nattis testar

Borde göra det till en ny kategori..

Märket är KMS, och det är en slags spray. Man använder den för att få lockigare hår om man redan har självfall. Fick låna den idag av min söta bästis. Och såhär blev resultatet:

Korkskruvar

Mina naturliga lockar framhävdes mer.

Jag tycker
Jag får precis lika bra resultat med mousse. MEN, med mousse känns håret stelt, äckligt och fett. Plus att man inte kan dra handen igenom det, utan att förstöra lockarna. Och denna sprayen gjorde inte håret  stelt över huvud taget! Fortfarande lika mjukt att ta i. Jag ska absolut köpa denna så fort jag får pengar till det. Jättehärligt att få fint hår med bara några sprut. Enkelt och bra!
Tror att ni med rakt hår får lite vågor/ruffs om ni använder denna, men det kan också vara fint.

4/5 . 

GE MIG!

Alltså det är sjukt vad jag vill ha denna! Men visst är den underbar?



Mamma totalvägrar. Elakt. Visst kan man inte motstå dom?

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0