Nanana

Min pojkvän försöker lära mig att sjunga. Till att han spelar. Svårare än man tror! ( Jag har ingen taktkänsla, och sjunger bara som det känns bra liksom..
Sjukt mysigt har vi i alla fall! Skolan har rasrisk, så vi är lediga! Och så kom Stefans mamma precis upp med glass, mums!

Imån blir det barnvakt, plugg och thaimat. Och på lördag blir det shopping, thaimat och barnvakt.
HAHA. Jag och Stefan passar ungar, stackars barn..

Komplex är sjukt onödigt


Ganska känt att alla har komplex för olika saker. Mitt största komplex var att jag blev röd i ansiktet väldigt lätt. Jag är det i princip hela tiden. Och det var som värst i högstadiet. Åttan var nog allra värst. Samma i början av gymnasiet. Jag hade typ en mask på mig. Alltså först grönt puder, (neutraliserar rött), sen två ton foundation och sen puder. Och varför gjorde jag mig det besväret..? För att jag hatar hur jag ser ut när jag blir röd?
Nej. För att varenda jävla människa ska hålla på att påpeka det. Och ni vet, till sist rinner bägaren över:

x : Vad röd du är!
Jag: Vad fet du är!
x: Ursäkta?
Jag: Du kan banta, vad fan kan jag göra? Och det är helt okej ifall någon påpekar mina "fel" och inte dina?

Riktigt så bitchig är inte lilla jag. Men allvarligt talat. Det är vad sådana människor förtjänar!

Och sen köpte jag hur som helst min mineralfoundation. Och då matchar det inte så snyggt med grönt puder under. Så jag slutade helt enkelt. Nu för tiden har jag väldigt lite smink på mig. Och min hy har blivit tusen gånger bättre!

Alltid dåligt att bry sig om vad andra tycker. Men det kanske är något att tänka på för er "påpekare" också. Fattar ni hur mycket skada ni gör? Tur att ni har mig, som är så stor och stark och klarar vad som helst! Hehe..

Tips för er som lätt blir röda:

1. Dream matte mousse foundation. Täcker rött sjukt bra. (Dock får man mer finnar av den..)
2. Grönt puder från Face. Grön concealer från wet n wild eller oriflame.
3. Självförtroende kurs? Sluta lyssna på idioter.
4. Skaffa en pojkvän som tycker du är lika fin vilket som, tomat, vitlök eller pepparkaka.
5. Byt bort efterblivna vänner som inte slutar påpeka.
6. Se positiva saker med att du rodnar:
 - Du framstår som en person med mycket känslor!
 - Ser fräscht ut med lite färg. Vaxdockor är ute. 
 - Gympaläraren tror att du anstränger dig till max och du får högre betyg.
7. Förstå att folk som ständigt påpekar saker och trycker ner dig, i själva verket är väldigt mycket sämre på alla sätt.

En hudfärg är bara en färg. Ett utseende är bara ett utseende. Utstrålning skiner igenom precis ALLT. Och personligheten är det viktigaste en människa har.


Snökaos, underbart!

Nu råkar det vara så att min skola har "ras-risk". Så idag fick jag gå hem klockan nio, och har mysat med Stefan sen dess! Jag är "ledig" tills på måndag. Fast vi har en hel del att göra, och kommer antagligen få ännu mer..?
Anyway. Nu ska jag tjocka mig med choklad, och tråkig svenska. Stefan har lämnat mig här... (gymmet)

Pyysseen

Never back down'

Jag älskar filmen never back down! Jag skulle kunna se den om och om och om igen.
1. Snygga magar.
2. Rys-scener (känslofyllda)
3. Kicken man får! Jag blir alltid träningssugen när jag ser denna filmen. Jag och Stefan hade våran egen fight här hemma. Jag lovar (nästan) att det var han som "tap-ade" ut först. Nästan.

Rekomenderad film för alla med smak;)
Dock tycker jag inte om Fightclub. Den är för konstig för min smak.

Jobbsök, igen!

Nu har jag sökt ytterligare ett jobb. Hoppashoppas! Jag är sjukt less på att behöva fråga mina föräldrar efter pengar och saker hela tiden. Tänk va gött och tjäna lite själv! Det är ett av mina mål med det här året, att tjäna egna pengar.
Och att få bättre betyg, hehe. Nu ska jag fortsätta ha familjemys! Pysss


Söndag, lovet är slut.

Nu är det sista dagen på lovet, och den ska jag ägna helt åt plugg. Nästan i alla fall. Känner att jag inte har fått gjort någonting av allt jag var tvungen att ha gjort.. Dumma mig! De tre kommande veckorna är ett enda självmord. Hoppas inte vi får labbrapporter på det. Då vet jag vem som dör bigtime!


Filmmys med hunnibunni

Nu blir det mys/film/sov för min del. Puss på er!

Vill ha!

Jag vill ha så sjukt mycket saker nu! Speciellt saker till huden, håret och sånt.

95 kronor för denna lilla skiten
'
Och 400 för dessa. Har tänkt spara pengar nu, men det blir nog inget med det. Jag och Stefan ska antagligen till stan på lördag eller söndag! Mys. Har även sett lite saker jag vill ha i klädväg. Bland annat en flanellskjorta, som jag bara måste ha! Och så ska jag köpa baslinnen i lite våriga färger. Kommer inte våren så får jag tvinga hit den!

Silverschampo hit, silverschampo dit.

Kan alla sluta silverschampa sig? Allvarligt talat. Så fort man går in på en blogg så står det, "tips för blondiner" silverschampo från bla.bla.bla. Tänk om man inte vill se ut som Gandalf, Dumbledor och farfars bästa vän. Tänk om man vill ha en naturlig, varm färg? Jag tycker inte att "gult" hår är ett problem som man måste rätta till i alla fall. Det är bara något som stil-lösa Dessie, Paow och Kissie tycker. Och hela svenska folket hänger på. "Go farfar!" ?





Jag tycker att det är sjukt coolt ifall man som min syrra t.ex får så blont hår att det nästan blir vitt, av solen. Men då blir hela håret aldrig vitt och det blir alltid naturliga skiftningar liksom. Naturliga hårfärger är hetast i vår!

Snöoväder förstör planeringen.

Jag hade planerat min dag värsta bra tyckte jag. Först ett par timmars plugg här hemma. Sedan ta mig hem till Stefan, plugga lite där. Kolla på en film och mysa. Och sen sussa där. Söndag var tänkt att bli en riddag..? Och nu kan mamma och pappa inte ens hämta Gabriel för att jag bor på Surte hills och vi sitter fast.
JAG VILL TILL MIN POJKVÄN!

Gårdagens tjejkväll

Jag är inte så bra på det där med att ta bilder, men någon snodde min kamera och gjorde jobbet!








Isabel och Johanna, rätt lika?


Lagom drogad bild på mig och Emelie!

Hur som helst så hade vi sjukt roligt hela kvällen! Och alla var jättetrevliga!

Finally

Bara så ni vet så fick jag be väldigt snällt för att få sitta här och skriva ett ynka inlägg. Stefan har försökt tvinga mig att plugga hela dagen, och det har inte gått så väldigt bra. Jag har fått gjort 1/6 av mitt engelska/datakunskaps-arbete. Och nu ska jag börja kolla lite på svenskan. Jag har hunnit med en promenad idag. Och tio bitar kladdkaka, pizza och annat onyttigt. Inte alls ångest, nej..

Förutom svenskan så ska jag spa-a mig själv lite idag och fixa naglarna. Dessutom så längtar jag väldigt mycket efter att se POTC, så det blir antagligen lite av det ikväll oxå.


Gammal bild -

Fan va hon pluggar...

Nu har min Natalie suttit och pluggat heela dagen, hon är så duktig så :)
// Stefan

Time passes by

Denna dagen har bestått av shopping! Jag har letat presenter till Isabel och Johanna. Nu råkade det bli så att det blev väldigt lika presenter, men dom får skylla sig själva att dom är tvillingar (hehe).
Jag ska tvinga pappa att åka och handla något fint presentpapper sen också. Hmm.. Om jag skalar potatis så går det nog..

Dessutom så har jag min trevliga-vecka nu. Och jag har exploderat femtioelva gånger idag, utan överdrifter. Till och med jag kan vara en bitch, hehe. Fråga Jennifer stackarn.. Hon hade inga cigg med sig hem till mig igår, och hon skulle sova hos mig. Alltså ni fattar inte hur jobbig en rökare utan cigg kan vara..! Jag ville slå något i huvudet på henne nästan. 


Nu ska jag plocka undan och skala potatis, fjäskfjäskfjäsk;)





Tisdag

Inatt har jag sovit hos min fina älskling. Och självklart blev det frukost i hans rum, framför tv-spel och bloggen.



Nu ska vi köra "plankan-tävling", don't ask..

Två dagar senare..

Och Nattis är tillbaka! Skämtåsido, hoppas jag är förlåten. Men man måste mysa på alla hjärtans dag, så är det bara.

Idag blir det en dag med full fräs! Jag och Stefan startade dagen med att gå runt sjön. Och klockan elva går bussen till gymnasiet. Stefan ska låna böcker så att han kan få gjort sitt pluggande. Precis som jag ska göra idag. Ska snart skriva en lista med allt som behöver fås gjort den här veckan. Tog en genomkoll på spanskan igår och det såg bra ut. Så en avprickning där.



Måste komma mig upp till stallet någon dag snart!

Vamos a celebrar

Nu ska jag åka till älskling snart ♥

Väskan är packad;)

Dagens hår


Jag har tagit hår och virat runt "toffsen". Fast jag har inget hårband i utan har ett kamoflerat hårspänne istället. Guld smälter in i mitt hår;)

Ett helt år ♥


Ett helt år har vi tillsammans idag.
Och jag älskar dig, väldigt mycket.
Det skrämmer mig hur bräckliga förhållanden är,
men jag är aldrig så trygg som i din famn.
Jag litar på dig.
Jag är ingenting utan dig.


Spoiled

Kolla vad som droppade in i min brevlåda här om dagen

She is pink :D Jag är glad. Men jag kan lova er att det var bra mycket omständigare att få tag i en rosa än att få tag i en blå/röd!

Jag hatar gossip girl

Alltså såhär mycket har jag inte gråtit sen... någon dog typ? Alltså helt seriöst, man gör inte en serie först till världens bästa och sen förstör alltihop. Ska det aldrig mer bli Serena och Dan, så ska jag aldrig mer kolla på gossip girl. Fy. Fan. Först gjorde dom slut. Sen var allt bra, trodde jag. Jag grät sjuttioelva gånger idag. Nu ska jag ner och äta hemma hos Stefan, hans föräldrar tror väl att det är vi som har gjort slut eller något. Haha.
Nej men allvarligt talat, är det någon mer än jag som lever er in i saker mer än vad man borde?

God...lunch?

Hej allesammans! Nu ska jag snart ha kemilektion med en lärarkandidat. Och idag är jag stolt över mig själv för jag har:

- Fått gjort engelska-redovsningen (äntligen!)

- Pratat spanska en bra stund

- Ryckt upp dagen, som höll på att bli riktigt dålig.

- Varit nyttig, relativt.

Idag ska jag inte ut och gå, utan vila mina stackars ben. Jag måste ha gått över en mil igår. Sjukt duktig Nattis. Imorgon ska jag tvinga min pojkvän att gå med mig! Jag har hittat en underbar runda i skogen där jag bor.

Älskar när håret är lurvburr.

Träningsfnatt!

Idag ska ni veta att jag har rört på mig! Först en gympa lektion, kors i taket Natalie gjort för första gången mål. Tre stycken dessutom. Och när jag kom hem från skolan gick jag och Isabel en powerwalk. Och nu ska jag strax ut och gå med Jossan. Ungefär tre-fyra kilo är mitt mål att gå ner.
Nu ska jag råplugga in något att säga imorgon på redovisningen.
Puss


Fixad

Nu är jag klar! Jag och mamma ska köpa frukost och åka hem till moster för lite morgonmys! Min moster bor typ bredvid min skola, så det passar jättebra!



HUUNGRIIIG!

Gossipgirl

Trodde nog aldrig att jag skulle bli så kär i hennes klädstil. Men visst är den underbar? Och håret, ja allt helt enkelt!


Leighton Meester passar sjukt bra som rollen till Blair.

Inga spoilers nu tack, jag är bara på första säsongen. Men jag vågar knappt se längre, för jag är rädd att det ska ta slut mellan Serena och Dan. Det gör liksom det i boken, och jag har på känn att det kommer. Fy, vad hemskt.

Onsdag!

Morning darlings!

Jag undrar vart felet sitter. Jag börjar tjugo över elva idag. Och jag vaknade nu! Jaja, jag kan i alla fall duscha i lugn och ro..

Ser ni hur fett det är..? Jag känner det i alla fall, haha!

Tisdagsstress

Usch å fy å blä. Jag fick helt seriöst inte gjort någon av mina tio läxor/redovisningar/inlämningar igår. Vad är det för fel på mig..?
Förresten var det ett spöke som väckte mig imorse, en minut innan klockan ringde, sjukt läskigt! Så jag snoozade inte, och kolla, jag hinner blogga!


Knappt någon mascara idag, grattisnattis!

Idag ska jag hem till Stefan och PLUGGA. Och sedan gå ut och gå med Jossan!

Cry your eyes dry

Detta är sjukt. Jag sitter och kollar på gossipgirl. ( Första säsongen så inga spoilers, tack.) Och jag lipar som bara den. Typ sju gånger på varje avsnitt. Speciellt detta avsnittet. Blair sa att hon älskade Nate. Lily säger nej till Rufus för att Serena inte vill se dom tillsammans..? Och till och med för Chuck kan jag gråta en skvätt. Han är kär för första gången , även om han är ett svin.
Fy, nu får jag allt rycka upp mig snart och börja plugga!


I want!

Saker jag vill ha just nu


Flanellskjorta .. ååh va snyggt det är!

Hål-dag..?

Idag har vi knappt några lektioner tydligen! Gud så härligt. Dock lovade jag min lärare att lära mig oxidationtal m.m. Sen har jag en hel del andra läxor att göra.

När jag kom hem så gjorde jag och mamma iordning lite tacos, fy så gott! Sedan gick vi ut på en jättefin promenad. Mamma har en hemlig stig här uppe i skogen. Och som svettades, hehe för den som bryr sig. Jag är på jättebra humör idag, så idag var det min tur att dra upp mammas lite.




Ny vecka, nya tag!

Nu börjar en fräsh vecka. Och jag har suttit i nästan en timma och kollat på kläder! Fast jag är inne i  en sån kräsen period, jättejobbigt.
Hur som helst så är det snart dags att springa ner till bussen! Har nästan bara kemi idag skulle jag tro. Och så behöver jag jobba med engelskan, fy så tråkigt.


Ska verkligen se till att få långt friskt hår nu, dags för en toppning snart igen!

Sov gott sötnosar!

Nu blir det godnatt för min del, eller i alla fall snart! Imorgon ska jag försöka att verkligen vara på hugget och få gjort mycket! Nu tål jag inte att ett prov till går dåligt.. Det är så inte jag, egentligen.

Pratade en stund med Jossan förut, och jag kände att jag verkligen har saknat henne! Vi ska försöka ta en promenad i veckan, hoppas det blir av.

Dessutom kom Carrococosnöt över till mig för att.. sy? Haha, hon är för go!

Bestämde mig för att mobilen från LG var snyggast, hur som helst.

Ladda för imorgon, PUSS !

Ny mobil !



Jag ska köpa ny mobil om ett tag, funderar på dessa. Vill ha en mobil i liknande modell, och färg!


Dagens,





Nu ska jag och lillasyster fixa naglarna. Jag ska nog bara lacka genomskinligt eller rosa..!

Fix, trix, röra

Fick ta uti med denna röran idag:

Usch, det har blivit så tunt och konstigt mitt löshår nu. Fast till sommarn när mitt egna har växt ut så ska jag klippa det, och bara ha det för att håret ska se tjockare ut, tror jag!

Vild galopp på vit äng

Nu är jag tillbaka från en härlig ridtur! Damir var hur pigg som helst, lilla sötnosen. Och det var underbart att få träffa Daisy! Hon är verkligen en av mina bästa vänner.

När jag kom hem idag väntade en present! Mamma och pappa hade varit på ikea, och fått med sig en hylla, eller ett skåp, till mig. Så snällt!


Och jag som älskar nya saker var snabb med att fixa iordning!



Ridning!

Nu drar jag från älskling till stallet! My other babe is waiting. Skämt å sido, har saknat hästarna!

Vill ha - sminkväg


Primer/ veil

Härlig ögonskugga!

En till härlig ögonskugga!

Fint rouge som funkar som läppglans, ögonskugga och rouge. Fick denna färgen i ett prov och den är heeelt amazing!

Baby kabuki, kommer åt bättre än min stora.

Och denna lilla vill jag verkligen ha! Hade passat perfekt till att göra ögonskuggorna till kajal.

Rouge  - borste. Min är från H&M och suger verkligen.


Bättre lycka nästa gång!

Fick bara nej idag tyvärr. Men nästa helg bär det av till kungälv! Och helgen efter det till göteborg. Någonstans måste det ju finnas jobb, eller vad säger ni?

Jag har hur som helst tröstat mig med några avsnitt av gossipgirl. Är på första säsongen fortfarande, men jag älskar verkligen den serien. Blair har sån härligt bitchig attityd.


Outfit + "facelook"


Nya tröjan + svarta jeans.


Mongobilder!
Nu sticker vi, wish me luck!

Rösta på mig!

Rösta på mig som veckans blogg hos:

http://fannystaaf.se/  Så är ni bäst:)

Lördag = Jobbsök!

Nu har jag och älskling gått upp! Ska snart ner och sminka mig osv. Efter det, och lite frukost såklart, så blir det iväg för att söka jobb! Jag är verkligen i behov av ett helgjobb och nu har jag skjutit upp det allt för länge. Jag måste våga helt enkelt!
Outfit m.m kommer lite senare. Dessutom ska jag på kalas idag! Läskigt det med, haha.


Funderar på den bruna tröjan idag faktiskt!


Susspuss

Nu måste jag nana! Ska upp tidigt imorgon eftersom att det är mycket som händer..!

Speciell för mig.

Stefan är ute och övningskör, själv sitter jag här och kollar på Gossipgirl. Tyvärr så är jag trött, som vanligt. Funderar på att gå och borsta tänderna och ta bort sminket. Sen ska jag säga till han vilken bra pojkvän han är. För helt ärligt så har han stått ut med mycket när det gäller mig på senaste tiden. Jag är känslig, jag tänker för mycket och jag är extremt krävande. Hoppas att jag kan ge allt tillbaka till honom någon gång. För faktiskt så älskar jag honom. Väldigt mycket.


Övningsköra!

Okej inte jag då, utan min pojkvän. Haha! Vi ska hem till mig och hämta grejor, film m.m

Gammal bild från skolavslutningen i nian. Hittar massor av roliga bilder på Stefans dator!

Plopp

Jag är inte speciellt sugen på att plugga en fredag, men guess I have to. Snart i alla fall. Är på sånt blogghumör idag!

Happyface

Nytt fynd




Brunt är en mysig färg

Piss och Puss

En stor puss på:


Dagens piss går till:

Icke studie-motiverade nattisar som måste plugga...

Busigt Nattis!

Idag busade jag lite och köpte en fin tröja! Helmysig var den i alla fall, och mamma lovade att hon skulle betala den. Jag får göra henne någon tjänst i helgen. Imorgon ska jag dessutom ut på hemligt uppdrag, och sedan på kalas hos Stefans kusin!
Och på söndag hoppas jag verkligen att det blir ridning. Saknar hästarna och Daisy hur mycket som helst!


Hittade två bilder från i somras. Kolla vad långt mitt hår var (för att vara mitt)! Fast slitet...

Äntligen fredag!

Som jag har längtat efter sista dagen i veckan alltså..! Sjukt onödigt med alla dagar förutom fredag, lördag & söndag. Haha.
Tog en bild bara för att jag ville visa hur stora mina "monster-koppar" är. Jag dricker sjukt mycket te. Men det är gott:) Och jag dricker grönt te, utan socker och utan mjölk (ibland lite houng) så det är inte så onyttigt egentligen.
Kaffe är mycket värre.



Fick precis reda på att familje-rådet var inställt. Vilket betyder att jag kan sova hos min pojkvän! Undrar om jag ska berätta nu, eller överraska honom..?


Virvlar runt.

Jag virvlar runt. I en förvirrad värld. Det är okej att ha en dålig dag. Och jag rycker snart upp mig.



Jobb - Belöning.

Innan jag köper någonting nästa gång så ska jag:

* Ha hittat ett jobb
* Fått min första lön
* Fått Mvg på någonting i skolan.

Innan jag lägger in reklam på bloggen så ska jag:

 *Fixa en ny design
 *Bli påhittigare
 * Se till att dubbla läsarna.



Nu ska jag borsta tandsibissarna, tvätta bort sminket och välja kläder för imån. Får se om det blir några fler inlägg.

Här bakas det!

Hemma hos mig är det äpplepaj för fullt ös




Fast man blev alldeles fööör mätt...

Jag saknar min älskling, vill ha han här NU!

Jag sa det i somras,

och jag säger det igen! Denna våren SKA jag ha ett par ljusrosa, höga converse. Så är det bara!


Det är så sjukt snyggt! Tänk till ett par halvslitna jeans, ett vitt linne och min snygga skinnjacka. Åh. Ge mig!

Plugg, bak & glömda nycklar.

En förkortning på min dag.¨Lillasyster OCH pappa glömde sina nycklar idag. Ska jag sno pappas ord så lyder dom väl "Jag bor ihop med idioter". Haha. Idag ska jag plugga lite matte, och engelska, om jag hittar lite motivation. Sen så har jag tänkt baka äpplepaj! Såg att vi hade vaniljsås hemma och jag blev så fruktansvärt sugen.

Dessutom har jag kört "box" idag. Eller vad det heter? På idrotten i alla fall, sjukt roligt !

Coco - nut.
Jag har planerat lite köp jag absolut ska göra till våren/ så fort min ekonomi blir bättre. Underbart!


Bus

Nu är jag klar, typ. Ska bara packa och jag tror jag skippar delen där jag städar mitt rum.. Hehe.
Jag och mamma sitter och kollar på kläder, och pratar om hur mycket vi behöver, haha.


Onsdag, snart är veckan slut!

Godmorgon! Nu hag jag precis hoppat ut ur duschen och ska "bara" sminka mig, packa ihop alla saker, städa mitt rum, äta frukost och springa ner till bussen! Sen börjar dagen. Och idag ska bli en bra dag. Och jag ska inte vara sjukt trött, har jag bestämt mig för !


Mongomongomongomongomongomupp:D


Dålig humor?

Jag :  Jag har sån träningsvärk! Jag dör typ..

Pappa: Varför måste du beklaga dig hela tiden?

Jag: Jag tycker inte om att hålla saker för mig själv. Jag vill dela med mig... (jag får en snilleblixt) Jag är omtänksam! :O

Okej. Jag är sjukt trött och flummig as always. Btw tror jag att jag har ätit tre hemopletter istället för en. Så lyckat!

Vår-outfit!

Isabel visade mig världens sötaste topp idag! Jag blev helt kär. Så jag måste lägga upp den. Och ett par skitsnygga jeans som jag hittade:


Tänk dom ihop, en perfekt vår-outfit!

Uselt.

Förlååt för min update! Tyvärr har skolan typ, tagit över världen? Och nu får varje lärare ge tjugo läxor/prov var i veckan. = Nattis har dött. Matteprovet på fredag gör mig nervös. Och jag vill lyckas bra eftersom att kemiprovet var ett misslyckande.
Dessutom gick jag nästan osminkad till skolan idag. Mineralfoundationen kan jag inte leva utan<3 Och så tog jag lite svart ögonskugga på fransarna. Är man albino så är man, och då räknas inte sånt.



Jag älskar matte.


Kaosstart

Denna veckan började inte som jag hade tänkt mig. Först så bytte jag jeans, och på väg ner till bussen upptäckte jag en jättestor fläck på ena benet?! Väl nere vid bussen fick jag vänta i 45 minuter? Och ta en annan buss till bohus och vänta där ytterligare. Bussarna idag var helt, helt mongo! Snön är ingen ursäkt (a)
Så , jag kom försent till första lektionen! Hur som helst så har jag i alla fall fått motion på gympa-lektionen. Badminton och styrketräning ( sit-ups på en rullboll?).

Nu är jag hos älskling, och jag är sjukt hungrig. Måste tyvärr börja med läxorna, när jag har en smartis i närheten.

Hörs sen!

Hemoplett!

Jag klickade på en knapp så att hela inlägget jag skrev försvann. Hatar när jag gör så. (Ungefär en gång om dagen..)



Två bilder på mig får ni i alla fall.
Typiskt mig att ha ofixat hår, pojkväns t-shirt och se allmänt mongo ut.:)

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0