Onsdagsregn, snyft.

Jag och Carro skulle sola idag, var planerna. Jävla väder!

Nu springer jag hur som helst runt och letar i hela huset, efter ett måttband. Tänkte att jag skulle mäta runt armar, lår, midja och sådär. För att se om jag klarar av att gå ner något. För vikten spelar inte så stor roll, utan mer hur man ser ut i kroppen. Och jag ska inte göra som sist, äta bara godis och skita i mat. Även om det funkar och går snabbt att gå ner i vikt när man gör så. Inte bra alls för kroppen!


Världens underbaraste

Min pojkvän e nog det bästa som finns tror jag. In and outside. Fy fan va fin han är. Idag fick jag ett sms, han frågade om jag orkade följa med han på bio på lördag, för han skulle nämligen se en film. Jag undrade vilken, och då sa han att den handlade om vampyrer och att den var ganska ny..
OMG, Eclipse! Och han hade fixat jättebra platser. Han e så bäst. Ska verkligen jobba på att vara snäll nu, ta bort alla aggritioner..



Min fina pojkvän, och bästa vän. <3

You're like my own personal sun.

Solen skiner och jag har solat! Inte för att jag har fått någon färg, men ändå. Jag har hittat något som jag nog ska önska mig till min födelsedag:

Midsommarafton

Bilder från midsommar,


Mitt älskade lilla mongo ! <3


Lunchfavoriter,




Bonaqua citron, melon, jordgubbar. Finns det något bättre på sommaren?

Godmorgon!

Nu ligger jag på altanen och dricker te. Mamma är tråkig och pratar i telefon..


Osminkad, ruffsig och mysig .
Ska åka med mamma och handla nu, fan ta affären om det inte finns meloner!


tjugoåttondejuni, måndag.

Jag lever, knappt.. Sitter och håller mig vaken tills mamma kommer hem. Kvällsångesten har börjat om, sommarångest i repris..? Nej så dåligt ska jag aldrig må igen. Därför tänkte jag att jag sätter igång bloggen. Jag tror faktiskt att jag mår dåligt när jag har lite att göra, så skapar jag mig mycket att göra! Bloggen. Höhö. Behöver inspiration och behöver inspirera.

 
Har börjat med schampo igen förresten. Men jag drar en förklaring imån.
PUSS

DaisyDamirMantisen !

Nu ska mamma bara vakna till liv och sådär, så bär det av till stallet sen. Jag har verkligen saknat "hela ryd" ( Daisy och hennes STORA familj).  Och så ska vi rida på pållarna, när solen skiner vackert på oss. MYSMYSMYS. Efter stallet kan det hända att jag åker hem till Stefan, men jag får se.. Har ju inget busskort längre tyvärr..


Boyfriend-fit?

Igår började jag frysa jättemycket när vi var på pierpressure. Det slutade med att jag snodde Stefans tröja. Fast den var, något för stor..

Haha, jag slapp frysa i alla fall.

No curls ?

Mitt hår en dag efter jag har duschat. Tror det blir dag 8 med balsammetoden. Inga lockar någonstans, bara lite mongo- vågor..

Dock måste jag säga att håret känns starkare, och ser väldigt glansigt ut. Mamma tycker att mitt hår har blivit mörkare och mer åt det "röda" hållet. Konstigt i så fall..

Denna bilden är från samma dag, men efter att jag har blött ner håret och kramat upp lite balsam i det.


Har tyvärr ingen bild på hela håret. Men som ni ser blev det betydligt lockigare. Jag ska ge mig ut och leta efter ett mousse / en gele om ett tag tänkte jag. Ett som är godkänt enligt balsammetoden alltså.

Om det är någon som är sugen på att börja med balsammetoden, så kan ni gå in på www.lockig.se och läsa masssooor om det!

DETOXEN HAR BÖRJAT

Och detta är min frukost:


Jag vet inte om jag kör detox som man ska, eller som alla andra gör. Jag har bestämt mig för att äta bara frukt i två dagar, och dricka mängder av vatten. Och sedan ska jag äta så nyttigt det bara går i två veckor ungefär. ( Man får väl fuska någon gång? Hehe ).

Sjukt hungrig.

Jag hatar när man vaknar och är vråålhungrig. Och verkligen inte orkar göra frukost.. Och vattenmelonen är slut.

Idag ska jag på pier pressure, idag ösregnar det. HELVETE. Ska nog ut och dansa soldansen, tror grannarna är vana.

På Måndag ÄNTLIGEN blir det hästarna. Fy så efterlängtade dom e!


Pier pressure!

Det blir pier pressure imån! Jag är helt överlycklig..! Det är tre bra band som ska spela, dead by april, takida och mitt favoritband i hela världen - PARAMORE. Ska bli skitskoj att åka dit med min bästis Carro, "kusin" marcus och Stefan såklart.

Ska börja med lite roliga grejer på måndag tänkte jag. Detox i tre dagar, bland annat. Nyttiga nattis, here we go (again..).


Trollbild. Väldigt ovanligt? Eller inte.

Äntligen riktigt lov

Det blev dåligt med bloggande igår. Jag var ute och gick i två timmar med söta Jossan, och så självklart lyckades jag bränna mig! Så resten av kvällen satt jag framför tv:n och frös typ.

Kemiprovet gick bättre än förväntat - vg+. Jag kände mig jättenöjd när jag fick reda på mitt vg i betyg! Och nu är skolan äntligen slut.

Idag var det meningen att jag skulle följa med mamma till liseberg, men vi håller på och gör en deal. Jag vill gärna gå på pier pressure som är på söndag ( paramore ska spela! ), så jag kanske kanske får det istället. Fast det är något dyrare än liseberg.. Men pappa skulle sova på saken sa han.

Vi hade en gäst igår. Som har lärt sig hoppa flera meter flyga!

Golvbloggar..

Min nya grej, ligga på golvet och blogga! Höhö. Ska börja packa nu, och läsa igenom kemin en gång. Sedan bär det av hem till Stefan..! Imorgon bitti har jag kemiprovet, men efter det mina vänner..! DÅ ÄR ALLT ÖVER! Och då börjat sommarlovet på riktigt. Så ni kan förvänta er raketbloggning!


Bodyshop - REA

Idag öppnade bodyshop redan klockan åtta! Eftersom att rean började idag. Jag hittade en hel del.. En för stor del..



Papaya ska sluta säljas ! Och den är absolut godast av alla, så jag köpte ett litert lager.
2 butter, en shower gel och en tvål. Papaya butter kostar 100 kronor nu, så passa på!

Hallon togs in nu till rean, shower gel + lotion.


Blåbär, luktade faktiskt jättegott!

Ställde allt i badrumshyllan, min samling växer! Beroendet har börjat.. Just nu vill jag ha morotskrämen, körsbärsläppglanset och bananbalsamet. Och hela affären..

Dammsugning som gäller

Nu ska jag dammsuga huset som jag har lovat min fina mamma. Och sedan ska jag skynda mig att ta bussen hem till Stefan. Ha det bra så länge, hörs ev ikväll!


Trolltrolltroll

Sol + bär = Härligt!

Idag har jag legat ute i solen en timma. Helt underbart. Synd att jag aldrig får färg bara. Bär hör också till sommaren, och melon!




Man blir så lycklig av solen!!

Tyvärr har kemiboken fått följa med halva dagen. Vill bara klara VG så att allt är över. Jag hoppas verkligen på ett vg, kemin har varit svår i år.


Makeup-rådgivning

Kom hem för någon timma sedan, har varit på makeup-rådgivning i kungälv - Bodyshop. Det var jättetrevligt, jag älskar människor som är glada och trevliga! Har jättesvårt för att bli bra på bild idag, så ni får nöja er med några halvtaskiga. Man ser inte sminkningen speciellt bra heller tyvärr:


Ögonskuggan hon använde hette jade tror jag. Den var som mina ögon, kunde inte bestämma sig för att vara varken blå eller grön. Har knappt någon mascara heller, nog därför det känns ovant. Haha.


Tandläkaren!

Idag ska jag till tandläkaren. Vi har äntligen bytt till en privat! Höll på att bli galen på den förra jag hade. Hon satte inte två tandställningar, men dom gjorde ingenting för min mun? Dom har grejsat så himla mycket i min mun och ändå har det aldrig blivit bra. Så nu har jag bytt till en privattandläkare, han verkar jättebra och jag hoppas på att han kan fixa min jäkla mun. Och på att jag kan få en blekning när allt är klart!

Saknar verkligen stallet, hästarna och Daisy nu. Fruktansvärt mycket!

Ge mig.. någon..?

Jag vill ha


Möte, promenad + mat.

Så har dagen sett ut. Mötet började klockan åtta, så jag var uppe vid sex redan! Efter mötet så tog mamma jag och syrran en powerwalk i skogen. Och nu sitter jag och äter mat.

Nattis på språng

Curls all over the place

Testade inpackningen, och lockarna fick ett litet rush. Ser kaos ut när luggen blir lockig, men det får jag ta itu med imorgon. Vet inte hur det blir med bloggningen, ska på ett möte redan klockan åtta på morgonen! Och efter mötet blir det powerwalk med mamma, och sedan pluggpluggplugg. Har skitit i att plugga hela helgen, så snart kommer ångesten kan jag lova. Har ett prov kvar, eftersom att jag fick halsfluss sista veckan när vi hade slutprovet i kemi.

Hamburgare, pommes frites, sås




Tips: Lägg sallad, dressing, ketchup, lök, ja allting, under hamburgaren istället för uppe på. Smaken kommer fram bättre då!

My makeup?

Jag funderar på om jag ska göra en video när jag sminkar mig? Det är i princip bara detta sminket jag använder  mig av. Och mascara då så klart.









Nyinköpt:


50 kr, ica.

Det verkade som att nästan alla på lockig.se använde sig av denna, så jag var tvungen att köpa den. Ska testa ikväll tror jag, eller imorgon.

Beautiful skin - that's the way

Jag har alltid haft problem med finnar, tills jag började äta pantoten ( B5 ). Jag åt det i fem veckor ungefär, och sen behövde jag inte fortsätta äta tabletterna. För hyn hade blivit så mycket bättre! Såhär ser min hy ut nu. Inte perfekt, men tusen gånger bättre än den har varit innan:

Bilden är oredigerad och jag har inget smink på mig.


100 kr, hälsokosten.

Mot ikea & bäckebol

Om två minuter hämtar mamma upp mig och Stefan, och så ska vi åka på en liten shoppingrunda. Det är mest mamma och Stefan som ska handla, inte jag..

TBS


Papaya shower gel
Papaya butter
Lemon shower gel
Lemon whip lotion
Wild cherry butter
Banana conditioner
Carrot cream


Another day to see you smile

Godmorgon allihop! Vädret ser ut att vara bättre idag. Så det blir nog att åka till fontin och gå 5km, som igår.


Carros söta vovve Romeo.


Söndag, planering


The ways you make me feel alive,

 
Nu blir det snart myspys. Ha en bra kväll!


Aloevera

Dagens tips är aloevera-växt. Man bryter av en del och så är det bara att ta på t.ex sår. Dom växer som ogräs så vi har planterat sju-åtta stycken runtom i huset.

Tvättat med balsam:




Jag tyckte:
- Lockarna var svårare att få ihop än vanligt,
- Håret blev (chockande nog) rent!
- Det kliar i hårbotten.

Men jag ger inte upp än, nu ska vi se hur länge det håller sig rent ! Ska köpa glidmedel och ha i håret också.

Nu ska jag och min fis till netto, gottigotti-time..! Sedan kemiplugg.. Eller imån.. (a)

Duktig Nattis.

Nu kom jag precis hem (till Stefan) vi har varit och promenixat. Fem km, bra start på dagen! Fast Stefan sprang också, men det behöver vi inte låtsas om..

Ska alldeles strax duscha, MED BALSAM. Och bara balsam. Ska tvinga Stefan att ta en bild sen, så kan vi se om det blev annorlunda!


Gammal bild på mig..

To the place where I belong,

Snart åker jag till min fis. Jag och syrran har städat hela huset, vi e snälla.



Tvättat med sista-schampot.

Nu har jag tvättat håret med ett sista schampo. Hoppas det funkar att tvätta med balsam nästa gång jag behöver duscha..!



Så ser det ut, som vanligt än så länge. Det schampot gjorde ingen skillnad jämfört med mina frisörschampon..

Balsammetoden, förberedelse.

Balsammetoden går alltså ut på att endast tvätta håret med balsam, inget schampo! Schampo torkar ut håret, och har ingen funktion egentligen. Det fungerar inte att använda vilka balsam som helst, utan man måste se upp för silikoner m.m. Så nu har jag köpt tre stycken balsam, som alla är godkända vad jag vet.

1. Loreal Elvital volume non stop
2. Naturelle persika
3. X-tra (coop)

Såhär ser mitt hår ut en vanlig dag, när jag bara har pyttelite mousse i.

Fast så som jag stylar det oftast är bara med en liten klick balsam. Så det borde jag kunna fortsätta göra fast att jag byter till balsammetoden. Hoppas att mitt hår inte bl- ir superfett bara..

Det jag vill nå med balsammetoden är:
- Ett naturligt friskare hår, utan silikoner och sånt.
- Ett hår som inte är torrt hela tiden.
- Ett hår som inte kluvar sig konstant, och som kan bli långt utan att bli slitet.


Balsammetoden, detox, motion.

Nu när den förbaskade skolan äntligen tar slut imorgon, så kör jag igång med alltihop! (Har dock ett kemiprov kvar som jag kommer behöva lägga lite tid på..).

Jag och mamma har bestämt oss för att det är en powerwalk om dagen som gäller. Vi ska börja lungt p.g.a att jag har haft halsfluss och tog sista penicillinet idag. Målet är att få upp konditionen ordentligt. Vill kunna jogga 2,5 km utan att spy, ( ja, så illa är det).  Jag gör det främst för hälsan och immunförsvarets skull. Men också för att gå ner i vikt.

Har också tänkt att jag skall börja äta nyttigare.  Oftare, mer frukt, mindre godis. Och försöka sluta dricka läsk osv.

Men det jag har tänkt satsa allra mest på är balsammetoden.  Om ni inte redan har märkt det, så är hår min grej. Målet är ett långt, lockigt svall, som varken är torrt eller slitet. Balsammetoden är en häftig sak, och jag hoppas att den fungerar. Ska köra min sista schampo-tvätt imorgon eller på fredag. Hoppas på det bästa.

Förutom ovanstående tre saker, så är stressen det jag ska ta itu med denna sommaren. Jag ska bara varva ner så mycket som det går. För min kropp, och framför allt mitt psyke håller på att gå i tusen bitar. Jag mår så dåligt. Jag hoppas att jag löser mina problem, m.h.a mina finfina idéer. Haha.

Nu blir det nog dags för en kopp te och lite isfolket. VARVA NER, som sagt.


RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0