Sängdags!

Nattis ligger i sängen, snart sussande! Idag har jag arbetat bra, för att vara jag. Och måste som sagt fortsätta så två veckor framöver!
Ligger redan i sängen, men på tisdagar går jag upp klockan sex ungefär.. Ska kolla lite mer på hårprodukter innan jag nanar. Har märkt att det enda jag köper är hår-kropp-smink-ansikts produkter.



G'níght !

You're a stranger to yourself

Om en liten stund skall jag ut och möta Carro för att gå lilla rundan! Behöver låta hjärnan andas lite syre innan jag fortsätter med plugget. Har skrivit en del, och framför allt läst en massa om genmanipulationer nu. Så då är det bara att skriva arbetet! Och engelskan har jag läst igenom några gånger, kan en del i alla fall! Måste allt kolla på det lite till innan jag kan sova. Detsamma gäller samhällskunskaps arbetet. Jag hatar att ha allt att göra i sista stund! Men jag fixat det!


Fräsch bild, sötnosar.


Review, tikei

Tänkte att jag får köra en snabb recension av några av de saker jag beställde sist!



Borste, rouge/veil
Bronzer
Finishing veil glow.


Borsten:
Inte precis över min förväntan. Den stora kabukin jag har är tusen gånger mjukare och bättre. Men det är inte meningen att denna skall vara av samma kvalité, så den är okej. Perfekt storlek måste jag tillägga! Det blir snyggt med rouget/bronzern.

Bronzer:
Eller solpuder som man också kan säga. Den är superduper! Älskar färgen och pigmentet. Skitdryg! Jag blandar den med lite av min foundation för att det inte skall bli för övertydligt, då jag är väldigt blek. Men man ser snyggt solbränd ut om man vågar ta lite mer. Mysig färg helt enkelt!

Finishing veil glow:
Som ett puder tror jag man kan jämföra det med. Man tar det uppepå sminket för att få "dockhy". Den heter glow, eftersom att den skall ge hyn lyster! Det står även att den ska vara bra för torr hy, och det tror jag faktiskt på! Jag ser ( om möjligt ) ännu mer osminkad ut när jag har denna på mig. Älskar hur hyn känns, alldeles mjuk och len! Och för er som är rädda att man ser ut som en glitterboll, nejnejnej! Det är inte alls glittrande på det sättet. Utan bara helt underbart.

Jag är superdupernöjd med mitt smink från tikei! Dels för att jag har fått sjukt mycket bättre hy, men också för att det ser ut och känns så naturligt.

Helgens shopping, THE BODY SHOP


Strawberry butter
Papaya butter
Coconut butter

Sen köpte jag en tygpåse bara för att sponsra till ett barnhem!

Var tvungen att ta kort på min lilla bodyshop-samling, och såhär såg den ut:


Måndag, utan socker.

Jag har inte ätit något socker idag, vad jag är bra! Hur som helst så tänkte jag att jag ville blogga lite. Denna veckan har jag tyvärr 3 prov och en inlämning. Och veckan efter två prov och en redovisning. Rena självmordet att gå natur, bara så att alla vet! På tal om allt så är det utvecklingsamtal imorgon också..!

suddigt

I feel like flying

Jag mår faktiskt väldigt bra just nu, på sekunden. Haha. Kanske för att Stefan kommer hem ikväll! Så imorgon får jag se han. Eller för att jag faktiskt har pluggat. Inte alls med det jag ligger efter i, men med något jag klarade av. Sedan så ska mamma och jag antagligen shoppa i helgen. Äntligen ett par jeans!! Och några bodybutters. Haha kommer köpa med mig hela bodyshop.. :$. Sedan ska jag spara lite pengar varje månad från och med nu är det bestämt. Kommer gå.. sådär.. Höhö. Men det är värt det :$.

Isabel, Emelie och Nadja gör mina dagar! Haha. Speciellt Nadja när hon ligger i en hög på golvet..?

Ska somna tidigt idag. Har varit halvdöd hela dagen. Och gryymt att ni fortfarande läser min blogg! Den kommer igång någon gång. Typ när jag har ryckt upp mig lite. Som idag.

Mongomongomongo lyckligtmongo. Tänk vad en snäll människa kan göra, love you !

'I want to start over.

FAN. Är ungefär allt jag har att säga. Fan att jag inte föddes med en hjärna som klarade av att lära sig saker.


Min bästa vän

Carro var inne hos mig en stund igår. Även om jag är världens tråkigase sällskap. Så vi kollade på Anna Anka. Ha, ha.

Och egentligen så ville jag bara skriva att Carro är bäst i hela världen. Varför våran vänskap är så stark är för att vi är som syskon. Alltså jag tror på att vad som helst kan hända, och vi skulle fortfarande ta oss igenom det. Vet inte varför, men med henne bara är det så. Hon är en del av mitt liv, som jag inte kan leva utan. Jag tycker att min bästa vän är cool, mongo, sötsur och stark. Jag älskar dig bästis,  ♥.


Bästa dagen på länge.

Mitt smink har redan kommit! Hihi. Nattis = Överlycklig. Första bästa som händer sen jag blev bajssjuk.


Fina färger va? Dom små är ögonskuggor.
Nu har jag sjukt mycket grejor från tikei. Får ta kort på allt någon dag.

Med tillfrisknandet går det sådär. Hostan är värre än någonsin, men febern är låg om inte borta:).
Jag ska försöka mig på lite skolarbete snart hade jag tänkt. Jag har hamnat så himla mycket efter! Vet inte om jag ens kommer kunna ta ikapp allt. Men som mamma säger, det är bara att göra sitt bästa.

Tikei !

Slängde iväg en beställning på tikei nyss. Mitt älskade smink. Denna gången blev det :

1 Rosa skugga
1 Vit skugga
1 Mörkbrun skugga
1 Guld-gul skugga
1 Honungsfärgad skugga
1 Veil glow
1 Bronzer/ solpuder
1 Stor (mjuuk) borste

En del pengar, men jag blir nog nöjd som vanligt. Hade tänkt köpa fem burkar till med olika saker, men jag får nog vänta ett tag.. Recensioner kommer i alla fall komma!

Man måste få tröstshoppa när man är sjuk. Ska försöka ge mig på skolarbetet idag. Fy va jobbigt. :(

Rätt illa.

Döden är nära,




Skämt åsido. Fast rätt illa är det. Fick påbörjat en penicillinkur idag i alla fall. Eftersom att sänkan var på 160, 8-10 i sänka är normalt. Den var rätt hög med andra ord. Ögat ser jag kasst på, fast antaligen är det bara ögoninflamation.
 
39 graders feber, fast den försvinner när man hälsar på sin bästa vän ( ipreen, allt annat suger).

I skolan ligger jag efter hur mycket som helst, men mamma vill inte att jag ska stressa upp mig. Good luck there. Fast ärligt talat så kan man inte plugga när man e halvblind, har värk i hela kroppen och någon typ av halsfluss/körtelfeber. Dom visste inte.

Som vanligt så saknar jag stefan. Mina vänner. Min söta bästa  Carro.

Jag har nyss sett på avatar, igen. Den är underbar. Hemsk, sorglig, glad, lycklig, fin och äkta. Asså åh va jag älskar den filmen.

Nu ska jag beställa lite smink, tröstshopping löser alla sjukdomar. Yeah right.

Ego-boost







Glad påsk, sötnosar!

Påskens outfit





Billig outfit, nästan allt från ullared!

I mitt påskägg

Min mamma känner verkligen mig! Stort tack till min fina familj. Jag Älskar gröna flask-godisar. Ååh..



Naturgodisar, mums!





Skrubbhandskar
Body butter
Body scrub
Shower gel
Lip butter,  COCONUT <3


Påskafton.

Jag har lite koll på läget i alla fall. Vaknade av att jag har så ont i tanden, det går upp i ögat. Visst fattar ni? Sen drömde jag en mardröm också, att det var så ljust att jag inte kunde se något. Och mardrömmen blev verklighet, för vi hade glömt dra ner gardinerna. Vi e sååå OFF.

Förövrigt mår jag bra. Den här påskaftonen ska firas hos mammas kompis Anna, och hennes roliga familj. Känner på mig att kvällen kommer sluta med mig liggandes på golvet, asgarvandes typ. Stefan ska släpas med, hehe. Han drog med mig till "mormor" igår. Lite kul hade vi allt igår:

"När jag blir stor..."
"Ska du bli ÄNNU större??"

 

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0